03 / 05 / 2024

İnvest Tempo nerede

İnvest Tempo nerede

İnvest Tempo Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi, Ali Bestami Yargıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Onut Baykal tarafından kuruldu.

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kamolıddın Khamdamov tarafından kuruldu.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Öz Tempo Yapı Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tempo Yapı Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 30 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ergi tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Tempo Emlak İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Emlak İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüdaverdi Küçükkahyaoğlu tarafından kuruldu.

Sur Yapı Tempo City konut fiyatları!

Sur Yapı Tempo City konut fiyatları 694 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesinde peşin yapılan ödemelerde uygulanan indirime göre bu fiyat 515 bin TL'ye iniyor...

Tempo City Cendere proje fiyatları 2017!

Tempo City projesi 14 ve 15 katlı iki blok olarak Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. Tempo City Cendere proje fiyatları 694 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Tempo City ödeme tipleri!

Tempo City projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor. Projede 60 ay 0 faizle 2 bin 700 TL'den başlayan taksit ödemeleri yapılıyor...

İnvest Tempo nerede Haberi

İnvest Tempo nerede

İnvest Tempo Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi, Ali Bestami Yargıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.


İnvest Tempo Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU : MADDE 3  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, Gayrimenkul Geliştirme a)- Yurtiçinde ve yurt dışında , bina, arsa ve araziden oluşan gayrimenkuller ile gayrimenkule dayalı projeleri geliştirmek ve ilgili projelere yatırım yapmak. b)- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depolan, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel. motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya...