05 / 05 / 2024

Investeurasia 2015 lansmanı yapıldı

Investeurasia 2015 lansmanı yapıldı

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yatırımcısıyla Antalya’da ticari bir platformda bir araya getirecek olan ‘Investeurasia 2015’-Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı 4-7 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinin lansmanı 4 Aralık'ta!

Erkan İnşaat, hayata geçirdiği Pırlanta serisinin son halkası olan Pırlanta Göztepe projesinin lansmanını, Best Of Göztepe konseptiyle 04 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Moment Beştepe lansman tarihi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükselen proje 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan bulunuyor. Moment Beştepe lansman tarihi 26 Kasım 2015 Perşembe günü olarak belirlendi.

Dekar Asmalı Hayat lansman toplantısı 19 Kasım'da!

Dekar Asmalı Hayat lansman toplantısı, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu’nun ev sahipliğinde 19 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Topkapı Beyaz Park lansman tarihi!

İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde yükselen proje 5 blok halinde inşa ediliyor. Topkapı Beyaz Park lansman tarihi 13 Kasım 2015 Cuma günü olarak belirlendi.

Beyaz Park Topkapı'nın lansmanı 13 Kasım'da!

Beyaz Park Topkapı projesinin lansmanı 13 Kasım 2015 Cuma günü gerçekleştiriliyor. Topkapı Davutpaşa'da yükselen Beyaz Park projesinde ev fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor...

Viraİstanbul projesinin lansmanı 15 Ekim'de!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Viraİstanbul projesinin lansmanı 15 Ekim 2015 Perşembe günü yapılıyor. Viraİstanbul projesinde 1155 adet daire ve 38 adet cadde mağazası yer alıyor...

Fuzul Yapı Vadi Yaka Başakşehir lansmanı 15 Eylül'de!

Fuzul Yapı’nın Vadi Yaka Başakşehir projesi, Başakşehir’in en gözde projeleri arasında yer alıyor. Vadi Yaka Başakşehir projesinin lansmanı 15 Eylül 2015 tarihinde Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirikecek

İstanbul İnn Levent lansman tarihi!

Stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendiği projede toplam 130 bağımsız birim bulunuyor. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul İnn Levent lansman tarihi 8 Mayıs 2015 olarak belirlendi.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Mevaport İnşaat Güzelbahçe projesinin lansmanı Ağustos'ta!

Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, 2015 yılında çok özel projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Hazırbulan, "Güzelbahçe'de inşa edeceğimiz villa projemizin lansmanını Ağustos'ta yapacağız" dedi..

Avrupark Bahçekent lansman günü!

Avrupark Bahçekent lansman günü 8 Nisan 2015 Çarşamba olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje toplam 83 bin metrekare arsa alanına sahip.

Avrupark Bahçekent lansman tarihi!

Avrupark Bahçekent lansman tarihi olarak 8 Nisan 2015 günü gerçekleşmesi planlandı. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar ulaştığı projede Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede 86 adet mağaza bulunuyor.

Investeurasia 2015 lansmanı yapıldı Haberi

Investeurasia 2015 lansmanı yapıldı

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yatırımcısıyla Antalya’da ticari bir platformda bir araya getirecek olan ‘Investeurasia 2015’-Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı 4-7 Kasım tarihinde Antalya Fuar Merkezi’nde Pyramids Grup tarafından gerçekleşecek. ‘Investeurasia 2015’in tanıtım lansmanı sektör kurucularının bir araya gelmesiyle İstanbul’da gerçekleşti. 


Investeurasia 2015 - Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Platformu Lansman yemeğinde ULI-Urban Land Institute Türkiye İcra Kurulu Başkanı Haluk Sur, BAKA- Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan Alaaddin Özyürek, Basra Hükümet Konseyi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Komitesi Başkanı Ageel İbrahim Al Khaliidi, İstanbul Ticaret Odası’ndan Tahsin Fırat Kasapoğlu, Urban Green Global - Mimar ve şehir planlamacısı Sidney Rasekh konuşmacı olurken ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gyoder Başkanı ve Torunlar İnşaatı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Ağaoğlu - Hasan Rahvalı,...