04 / 05 / 2024

İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı nerede yapılacak

İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı nerede yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı’nın organizatörleri Başkan Menderes Türel’i ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

Dünyanın En Büyük Uluslararası Müteahhidi listesindeki 40 Türk firma!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2014 yılında 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015 yılında 40 oldu.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arsa değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi dahilinde yer alan arsaların 2015 yılsonu değerleme raporunu KAP'a bildirdi.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Fransa MAPIC 2015 fuarı açıldı!

MAPIC, Fransa – Cannes’da kapılarını açtı. 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAPIC 2015’e uluslararası arenadan büyük bir ilgi söz konusu.Fuarda Türk firmaları da yoğun bir ilgi görüyor.

2015 Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

Türkiye İMSAD tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek.

Nef, Sign of the City Awards 2015'ten 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaldaşımlan ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015'te de sürdürdü.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Genitec, Ceramitec 2015’e damgasını vurdu!

Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.

AB Grup Holding Emlak 2015'e 3 projeyle gidiyor!

Türk gayrimenkul sektörünün “uluslararası vitrini” olma hedefiyle, CNR Holding tarafından düzenlenen Emlak 2015 Fuarı'na AB Grup Holding 3 projesi ile katılacak.

Murat Tabanlıoğlu, Europalia Turkey 2015'te küratör oldu!

Avrupa’da, başta Belçika ve komşu ülkelerinde gerçekleştirilecek olan, ülkemizin konuk olduğu “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.

2015 Uluslararası Mimarlık Bienali gerçekleşti!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin düzenlediği 2015 Uluslararası Mimarlık Bienali kapsamında 'Antalya Geleceğini Tartışıyor' konulu panel düzenlendi. Oturumu Mimarlar Odası Antalya Şubesi Osman Aydın yönetti.

İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı nerede yapılacak Haberi

İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı nerede yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Valiliği’nin destekleriyle 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı’nın organizasyon ekibi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Fuar hakkında Başkan Türel’e bilgi veren İnvesteurasia 2015 Proje Direktörü Zeynep Betül Demirkıran, fuarda gayrimenkul, yatırım, değerleme, mühendislik, planlama, finans ve turizm alanlarında önemli isimlerin bir araya geleceğini söyledi.


GÜZEL BİR EV SAHİPLİĞİ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu önemli fuar organizasyonunun Antalya’da düzenlenecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türel, “Gayrimenkul ve yatırım sektörünün önemli temsilcilerini Antalya'mızda misafir ediyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Dünyanın her yerinden her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalya’mız; İnvesteurasia 2015'in değerli katılımcılarına en güzel şekilde ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir...