02 / 05 / 2024

iöb afyon gayrimenkul satışı

iöb afyon gayrimenkul satışı

Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi İncili mahallesinde yer alan 4 bin 529 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Mühendisler işi bırakıyor!

İnşaat sektörünün son zamanlarda gündeminde işçiler ve mühendisler yer alıyor. 60 bin liraya inşaat işçisi bulmakta zorlanan sektör, inşaat mühendislerini de ellerinden kaçırmaya başladı. Peki mühendisler neden işi bırakıyor? İşte bir mühendisin işi bırakma hikayesi...

Müteahhitlerden ekonomik kriz isyanı! ‘Taleplerimiz karşılanmazsa iş bırakacağız!’

Hızla artan enflasyon ve günden güne büyüyen ekonomik krizden kamu müteahhitleri de etkilendi. Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu taleplerinin karşılanmaması halinde bir hafta iş bırakma eylemi yapacaklarını ifade etti.

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Yüzde 30’luk zammı protesto eden 7 memur sendikası iş bırakıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yüzde 30’luk zammı yeterli bulmayan bazı memur sendikaları, söz konusu zammı protesto etmek için iş bırakma kararı aldıklarını duyurdu.

Gamerların favorisi Oppo A55'e Carrefoursa'dan indirim! A101'i bırakın Migros'u bırakın! 10 Eylül 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa, Oppo’nun ilgi odağı telefonu Oppo A55’i indirim yaptı! Yeni fiyatını görenler inanamadı! A101'i bırakın Migros'u bırakın, Carrefoursa'ya koşun! Peki, Carrefoursa'da Oppo A55 fiyatları ne kadar? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

Müteahhitlerin iş bırakma kararı çimento ihracatını frenledi!

Müteahhitlerin bir süredir çimento fiyatlarında fahiş yükselişler yapıldığı sebebiyle iş bırakma kararını açıklamalarının iki gün sonrasında, çimento ihracatı kısıtlandı. Ticaret Bakanlığı, İhracatı Kayda Bağlı Mallara İlişkin Tebliğ kapsamına, çimento ve klinkeri de aldı. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Bızztowers Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bızztowers Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Ahmed Alvı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Özellikle Ege kıyılarımızdan başlayarak Türkiye'de bu konuda değişik bir talep doğduğunu gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yıl kıyı bölgelerindeki gayrimenkul ve bitmiş konutlarda fiyat artışları yaşandı" dedi.

Bölgem Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölgem Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Najafı ve Çetin Özcan ortaklığında kuruldu.

iöb afyon gayrimenkul satışı Haberi

iöb afyon gayrimenkul satışı

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararı kapsamında yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararı kapsamında Afyonkarahisar Emirdağ ilçesi İncili mahallesinde yer alan 4 bin 529 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı onaylandı.

Karar:

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Afyonkarahisar ili, Emirdağ ilçesi, İncili Mahallesi, 34 ada, 12 no.lu parseldeki 4.529m2 yülölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında kanun hükümleri çerçevesinde "satış" yönetemiyle özelleştirilmesini teminen ihale ilanı ve ihale şartnamesinde belirtilen hususlar diklate alınarak gerçekleştirilen ihalesi sonucunda, ihale komisyonunca verilen: "Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi,İncili Mahallesi, 34 ada, 12 no.lu parseldeki 4.529m2 yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların özelleştirme ihalesinde 3.400.000(üçmilyondörtyüzbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Yakup Mutlu'ya İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Yakup Mutlu'nun sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülüklerini yerine getirmemesi...