19 / 05 / 2024

iphone 5 tasarımı

iphone 5 tasarımı

Apple’ın ikonik telefonu iPhone 5’in tasarımcılarından Sir Jonathan Ive (45), San Francisco’da 17 milyon dolar (30.7 milyon TL) değerinde malikane satın aldı.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

iPhone 15’ tanıtımından aylar önce görüntülendi! Çok da iyi saklayamamışlar!

Dün ortaya çıkan sızıntılar Apple'ın gelecek aylarda tanıtacağı modeli doğruladı. İşte iPhone 15 tasarımı ...

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

İPhone yeni tasarıma mı geçiyor! İPhone 16 nasıl tasarıma sahip olacak?

iPhone 14 Pro serisinde tasarım değişikliği yapan teknoloji devi Apple'ın bir sonraki tasarım değişikliğini İPhone 16 modellerinde yapması bekleniyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 A101'de! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarket zincirlerinden A101, Apple'ın resmi internet sitesi üzerinden iPhone 11'i satışa sundu. Peki, A101'de iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Üretimi duran iPhone 13 Pro Max A101'de! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarket zincirlerinden biri olarak bilinen A101, üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'i satışa çıkardı! Peki, A101'de iPhone 13 Pro Max fiyatı ne kadar? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Asmalı ve  Ahmet Gökce tarafından kuruldu.

5 N Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

5 N Tasarım Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Karakoç tarafından kuruldu.

5 soruda kentsel tasarım projesi!

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun ve Uygulama Yönetmeliğinde belirlenen uygulama alanlarında hazırlanan kentsel tasarım projeleriyle ilgili merak edilenler sizler için araştırıldı...

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

iphone 5 tasarımı Haberi

iphone 5 tasarımı

İngiliz tasarımcının 5 katlı, 6 yatak odası, 8 banyosu, altı şöminesi bulunan malikanesi şehrin okyanusa sıfır lüks Gold Coast bölgesinde yer alıyor. ABD’de yayımlanan ekonomi gazetesi Wall Street Journal’ın haberine göre, iki yatak odalı bir banyolu müştemilatı bulunan evin üst katındaki yatak odasının tavanı da tamamen bir katedrale özgü hazırlanmış. Ive, İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından şövalyelik ünvanına layık...