01 / 05 / 2024

iplik fabrikası yangını ergene

iplik fabrikası yangını ergene

Tekirdağ' ın Ergene ilçesindeki bir iplik fabrikasında çıkan yangında hasar oluştu. Ergene ilçesi Ulaş beldesi fabrikalar mevkisindeki bir iplik fabrikasında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Gaziantep Şehitkamil'de 39.9 milyon TL'ye icradan satılık iplik fabrikası!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 182 ada 81 parselde yer alan iplik fabrikasını 39 milyon 892 bin 250 TL'ye icradan satıyor...

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı!

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Eskişehir Yolu 60. Kilometredeki ORS Rulman Fabrikası’nda çıkan yangına anında müdahale edip kontrol altına alarak söndürdü.

Ceyhan'da icradan 4.3 milyon TL'ye iplik fabrikası!

Adana Ceyhan'da bulunan 14333 metrekare yüzölçümüne sahip iplik fabrikası Ceyhan İcra Dairesi tarafından 13 Nisan 2015 günü 10:00 ile 10:10 arası satışa çıkarılıyor.

Mersin Erdemli'de bir fabrikada yangın çıktı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi yaralandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kepez'de Dokuma İplik Fabrikası açılıyor!

Kepez Belediyesi liderliğinde Dokuma iplik Fabrikası'nın park alanı üzerinde fikir projesi amacıyla sivil toplum kuruluşları, üniversite, esnaf ve ticaret odaları ile siyasi partilerin temsilcilerinden oluşan çalışma grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Sefaköy'deki fabrikada yangın çıktı!

Sefaköy Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan kumaş fabrikasının çatı kısmında, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 23.30'da yangın çıktı. Fabrikadan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Diyarbakır'da 25 milyon Euro değerinde iplik fabrikası açıldı!

Çözüm sürecinin sayesinde oluşan huzur ve refah ortamı yatırımcıların Doğu ve Güneydoğu’ya gelmesini sağlıyor. Diyarbakır'da 25 milyon Euro değerinde iplik fabrikası kuruldu...

iplik fabrikası yangını ergene Haberi

iplik fabrikası yangını ergene


Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki bir iplik fabrikasında çıkan yangında hasar oluştu.


Ergene ilçesi Ulaş beldesi fabrikalar mevkisindeki bir iplik fabrikasında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden fabrika çalışanları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.


Olay yerine gelen jandarma, çevrede güvenlik önlemi aldı. Çorlu ve Ulaş itfaiye müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale etti.


Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın sonucunda kontrol altına alınarak söndürülen yangında, fabrikadaki makinelerin bazıları kullanılamaz hale...