29 / 04 / 2024

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

Dubai MAG 5 Projesi Türk yatırımcılara tanıtıldı!

BOSPHORUS Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı, MAG Property Development tarafından Dubai’de inşa ettiği MAG 5 Dubai South konut projesini Türk yatırımcılar ile buluşturdu.

MAG5 Dubai South toplantısı 4 Mayıs'ta!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı tarafından MAG5 Dubai South konut projesinin tanıtım toplantısı gerçekleşecek. Toplantı 4 Mayıs 2017, Perşembe günü düzenlenecek.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Havalimanı'nın müteahhidi oldu!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Uluslararası Havalimanı yolcu terminal binası genişletme projesinin tüm elektromekanik taahhüt işlerini üstlendi.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Haberi

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

Ortadoğu'nun en büyük satış platformu IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.


IPS 2017 Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı bölgesel ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren 300 katılımcı firmayı ve 20 bin yatırımcıyı 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde bir araya...