26 / 08 / 2024

iptek yolu trafik

iptek yolu trafik

1 haftadır sürekli yağan yağmur nedeniyle yarılan İpekyolu, 10 gündür tamir edilmiyor. İpekyolu'nun bir şeridi trafiğe kapatıldı...

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ordu Çevre Yolu bu yıl açılacak!

Ordu'da trafik akışının rahatlatılması için 5 yıl önce yapımına başlanan Ordu Çevre Yolu bu yıl açılacak..

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Alanya'da imar yolu ve iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu'da unutulan araziden çevre yolu geçti!

Ordu’da 1993 yılında uzun vadede ortaya çıkabilecek trafik sorununa çare olması amacıyla imar planına dahil edilmesine ve bulvar yolu olarak tescillenmesine rağmen 23 yıl boyunca unutulan çorak arazi çevre yolu oldu.

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabında sona gelindi!

ORDU Çevre Yolu için müjde veren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu'nun trafik yükünü sırtlayacak olan yolun ilk etabında sona yaklaşıldığını kaydetti. ,

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman’da bisiklet yolu yapıldı!

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri tarafından bisiklet yolu yapıldı. Bir buçuk kilometre uzunluğunda çizilen bisiklet yolunun kentin başka yerlerinde de yapılacağı ifade ediliyor.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Güney Çevre Yolu Projesi için ilk kazma vuruldu!

Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.

2002 yılında Ortaköy'de trafik çilesi bitecekmiş!

2002 yılında inşa edilen Ulus bağlantı yolu ile Ortaköy'deki trafik yoğunluğu azalacakmış. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun girişimiyle inşa edilen bağlantı yolu ''by pass'' görevi üstlenecekmiş.

Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu 2016'da hizmete girecek!

Aydın’da şehiriçi trafik sorununun önüne geçmek için 2012 yılında çalışmalarına başlanan çevre yolu ile ilgili olarak son gelişmeyi Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Gençağa Karakaş açıkladı. Karaka yolun 2016 yılında hizmete açılacağını kaydetti.

iptek yolu trafik Haberi

iptek yolu trafik
Türkiye ile Ortadoğu arasında köprü haline gelen İpekyolu çöktü. 1 haftadır sürekli yağan yağmur sebebi ile toprağın kayması sonucundan Cizre-Nusaydin arasında bulunan yol yerin 3 metre aşağısına yıkıldı. Yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. 20 metre uzunluğundaki yol, 10 gündür tamir...