10 / 05 / 2024

iran beyrut sahra hastanesi

iran beyrut sahra hastanesi

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavisi için Beyrut'ta sahra hastanesi kuracaklarını duyurdu. 

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Ahmad Zemam tarafından kuruldu.

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Saçık tarafından kuruldu.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Beyrut Limanı imar için atılacak adımları bekliyor!

Bir sene önce meydana gelen patlama nedeniyle harabeye dönen Beyrut Limanı çok sayıda uluslararası firmanın ilgi odağı haline gelse de imar çalışmalarından uzak.

Türk iş insanları Beyrut Limanı'nı inşa etmek istiyor!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beyrut'ta yer alan limanı inşa etmek istediklerini dile getirdi.

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Faith'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Akdeniz, Hakan Atakul ve Vasfi Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Türkiye, Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor...

Prefabrik sahra hastanelerine talep katlandı!

Pandemi ve deprem nedeni ile 2020'de yurtiçinde satışlarını artıran prefabrik sektörü, yurt dışında da sahra hastaneleriyle büyüyor. Özellikle Türk Cumhuriyetleri se Afrika ülkelerinden Türk prefabrik sektörüne sahra hastaneleri için talep gelirken, bazı firmalar yüzde 50'den fazla büyüdü.

iran beyrut sahra hastanesi Haberi

iran beyrut sahra hastanesi

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaşanan patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Zarif, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Lübnanlı mevkidaşı Şerbel Vehbe ile telefonda görüştüğünü belirtti.

Beyrut'ta yaşanan patlamanın yaralarını sarmak için her türlü acil yardımda hazır olduklarının altını çizen Zarif, "Lübnan Dışişleri Bakanı Vehbe ile görüşmede İran'ın Lübnan halkı ile olan güçlü ve kararlı dayanışmasını tekrar vurguladık" diye konuştu.

Zarif, patlamada zarar görenler için tıbbi malzeme yardımı göndereceklerini ve Beyrut'ta sahra hastanesi kuracaklarını...