08 / 07 / 2024

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yabancı yatırım

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yabancı yatırım

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinin nükleer anlaşmayla yaptırımlardan kurtulmasının ardından ilk Avrupa seyahati programı kapsamında İtalya’ya geldi. Ruhani’nin ana gündemi, ülkesine yabancı yatırım çekmek.

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!

Son dakika gelişmesine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak" diyerek sözleşmeli personeli heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Hasan Ruhani'den kripto para talimatı: Bir an önce çözüm bulun!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili talimat verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Ekonomi Reformları) İthal girdi kullanımını azaltmış, katma değerli üretimle ihracatta yeni rekorlar kıran, yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz." dedi.

Hasan Ruhani: Konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum" dedi.

Isparta Şehir Hastanesi'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta'da inşa edilen yeni şehir hastanesinin 573 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. Zabun, hastanenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını söyledi.

TÜROFED'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 9 maddelik mektup!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), sektörün acil sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 9 maddelik talep formu sundu.

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretine odaklandı!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç Körfez ülkesine ziyaretine odaklandı. Pazar günü başlayacak, dört günlük ziyarette Erdoğan’a çok sayıda işadamı da eşlik edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatay mimari çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası’nda "yatay mimariden yanayım" çağrısına mimarlardan destek geldi. Mimarlar, "Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirlerdeki yoğunluğu yaymak lazım. Sıra evler model olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaylalara sahip çıkmalıyız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karadeniz'in o güzel yaylalarında, gördüğüm çirkinliklerden çok derin üzüntü duyuyorum. Bu facialara bakanlık olarak, belediyeler, ilgili ve yetkili tüm birimler olarak iş birliği halinde izin vermemeliyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müteahhitler yolsuzluk yapıyor!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Şehircilik Şurası'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kot, denilen bir olay var. Bununla ne yazık ki müteahhitler, acımasız bir şekilde yolsuzluk yapıyor. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan Trump yorumu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın göreve başlarken yaptığı konuşmada yer verdiği köprü, demiryolu ve otoyol vaatleri soruldu. İşte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan Trump yorumu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım yapın, üretin, faizi düşürün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz`u takip eden günlerde milletimiz 12 milyar dolar bozdurmasaydı orada da aynı oyunu oynayacaklardı. Yatırım yapın. Üretin diyorum. Onun için diyorum faizin düşmesi lazım, kamu bankaları dahil" dedi.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yabancı yatırım Haberi

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yabancı yatırım

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesinin nükleer anlaşmayla yaptırımlardan kurtulmasının ardından ilk Avrupa seyahati programı kapsamında İtalya’ya geldi. Ruhani’nin ana gündemi, ülkesine yabancı yatırım çekmek.


Beraberindeki 5 bakan ve önde gelen 120 işadamı ile Roma’ya çıkarma yapan Ruhani dün İtalyan mevkidaşı Sergio Mattarella tarafından Cumhurbaşkanlığı sarayı Quirinale’de kabul edildi. İran lideri, iki ülke arasındaki yatırımları artırmak amacıyla bugün düzenlenecek olan iş forumunda bir konuşma yapacak ve Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco ile Vatikan’da bir araya gelecek. Ruhani’nin, bu görüşme sırasında Papa’yı ülkesine davet edeceği öne sürülüyor.


114 uçak alacak

İtalyan basını, İran ve İtalya arasında, İran’da yaptırımlar nedeniyle bakımsız kalan altyapının yenilenmesi, ulaşım ve inşaat sektörleri ile enerji ve petrol alanlarında 17 milyar euro’ya yakın anlaşmalar imzalanmasının beklendiğini duyurdu.


İtalya ziyareti çarşamba sabahı son...