24 / 05 / 2024

iran gayrimenkul yatırımlarıi iran gayrimenkul yatırımcıları

iran gayrimenkul yatırımlarıi iran gayrimenkul yatırımcıları

İran’a konulan ekonomik ambargonun kaldırılmasının yankıları devam ediyor. Bu gelişme, inşaat ve gayrimenkul sektörünü olumlu yönden etkileyecek, Fuzul Grup da Şubat ayında Tahran’ı ziyaret edecek.

Yılın ilk çeyreğinde gayrimenkul yatırımları yüzde 9,8 geriledi! Ekonomiyi de etkiliyor!

Çin'de gayrimenkul yatırımları yüzde 9,8 azalarak son 2 yıldaki gerilemeyi devam ettirdi. Ulusal İstatistik Bürosu (UİB), tarafından sanayi üretimi, perakende satışlar, sabit sermaye yatırımları ve işsizlik rakamlarından meydana gelen veriler açıklandı. İşte o rakamlar...

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de T.Frederick A. Westendorff tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

iran gayrimenkul yatırımlarıi iran gayrimenkul yatırımcıları Haberi

iran gayrimenkul yatırımlarıi iran gayrimenkul yatırımcıları

Sınır komuşumuz İran’da ambargoların kalkması, Türkiye’de  pek çok sektörü ve yatırımcıyı harekete geçirdi bile. Uzmanlara göre ‘büyük yatırımcıların henüz girmediği son büyük ekonomi’ olan İran pazarı, küresel yatırımcılara kapılarını açıyor. Türkiye dahil pek çok ülke şimdiden büyük iş heyetleriyle Tahran’ı ziyaret ediyor.

İştah kabartan İran’ın tüm bu gelişmelerin ardından dev altyapı projelerine yöneleceği düşünülüyor. İran ile Nisan ayından itibaren ticaret, eğitim, sağlık, çevre gibi konularda imzalanan anlaşmaların ilk adım olduğu, İran pazarının yakın ve uzun vadede Türk ekonomisine de hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Türkiye-İran arasındaki iş hacmi 30 milyar dolar civarına ulaşacak gibi görünüyor. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul ve inşaat alanında da iki ülke arasında önemli iş birlikleri yapacağımızı düşünüyorum. Yakın zamandan...