06 / 05 / 2024

İran hurma otel

İran hurma otel

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

İran'da hurma yapraklarından otel inşa edildi!

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Kayı İnşaat Cezayir Oran'da otel ve AVM inşa edecek!

25 yıla yüzlerce proje sığdıran Kayı Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerde yeni yatırımlara hız verdi. Şirket halen inşaatı Cezayir’de devam eden 3 otel inşaatının yanı sıra yine Cezayir Oran’da bir otel ve AVM yapacak.

Türk yatırımcılar İran’da en az 10 otel inşa edecek!

Türkiye ile İran arasında imzalanan 4. Turizm İşbirliği Teknik Komitesi Toplantısı Protokolü'ne göre, Türk yatırımcılar İran'ın Tahran, İsfahan, Şiraz, Tebriz ve Maşhad bölgelerinde en az 10 otel yapacak.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Kaya Laleh Park Otel, Tebriz'de açılıyor!

Kaya Grup, uluslararası otel zinciri olma yolunda ilk adımını İran’da attı. Başkan Burak Kaya, “Tebriz’de otel işletmeciliği yapacağız. İkinci yatırımımız için hedefimizde Tahran var” dedi.

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu'nu tanıttı!

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor.

Akfen Moskova'da yeni otel yatırımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı (GYO) tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da yatıranı yapılan İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Rixos Küba ve Maldivler'de otel açacak!

Rixos, yeni kıtalar ve yeni ülkelerde otel açmak için düğmeye bastı. Otel zincirinin ilk durağı Küba ve Maldivler olurken, Amerika, İran, Meksika, Malezya, Vietnam gibi ülkeler de radarında

İran hurma otel Haberi

İran hurma otel

İran'ın güneydoğusunda bulunan Kirman kentinin Kale Genc ilçesindeki hurma ağacı yapraklarıyla inşa edilen otel turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, ülkenin en ilgi çekici yapılarından biri olan otelin müdürü Muhammed Cevad Cihanpur, turistlerin ilgi odağı haline gelen otel hakkında açıklamalarda bulundu.

Otelin turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Cazmuryan adı verilen bölgenin yakınlarında bulunduğunu söyleyen Cihanpur, "Birçok turist bu bölgeyi ziyaret ediyor ancak bölgede otel bulunmuyordu. Turistlerin kalacağı ve bölgenin mimarisiyle uyumlu bir otel yapmaya karar verdik." diye konuştu.

Otelin 2016 yılında ahşap ve hurma ağacı yapraklarından yapıldığını ve turistlerin otelin konseptine duydukları ilgiden memnun olduklarını söyleyen Cihanpur, "Aslında bu oteli inşa ederek bölgedeki fakirliği zenginliğe dönüştürdük." dedi.

Cihanpur, bitkilerden inşa edilen otelin özellikle bölgede 50 dereceyi...