06 / 05 / 2024

İran hurma yapraklı otel

İran hurma yapraklı otel

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi 30 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Çaldıran projesinde yer alan konutların kura çekilişi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin yaptığı açıklamada, "Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır" dedi.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ev alacaklar dikkat! Kazandıran ipuçları!

Yeni konut alırken dikkat etmeniz gereken birçok husus var. Acele etmemeniz gereken konut yatırımı geri dönülmez bir süreç olabilir. Ev alırken kazandıran ipuçlarını sizler için açıkladık...

Konutta en çok kazandıran iller ve ilçeler belli oldu!

2018 yılının beş büyük ilde satılık emlak fiyatlarında Anadolu illeri revaçta oldu. Verilere göre, en çok kazandıran il Amasya olurken, en çok kazandıran ilçe Menderes oldu.

Emlakta en çok kazandıran ilçe Menderes oldu!

2018 yılında Türkiye'de en çok kazandıran ilçe Menderes oldu. Belediye Başkanı Bülent Soylu “2014’te göreve geldiğimizde ‘Bir koyan beş alacak’ dedik. Veriler sözümüzün doğruluğunu kanıtladı” diye konuştu.

Emlakta 2018'in en çok kazandıran il ve ilçeleri belli oldu!

2018 yılında 5 büyük ilde satılık konut fiyatları nasıl bir eğilim sergiledi? İşte emlakta 2018'in en çok kazandıran il ve ilçeleri...

İran'da hurma yapraklarından otel inşa edildi!

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

THY'den Yeni Havalimanı'na yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji!

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir süre önce yaptığı teknolojik yenilikle artık yolcular bir kart sayesinde uçuş sonrası uzun süre bagajlarını teslim bandının başında beklemiyor. THY'den yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji...

Kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçları!

27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçlarını verdi....

En düşük faizli konut kredisi kullandıran bankalar!

Bankaların faiz oranları her geçen gün artıyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında olan sadece 3 banka kaldı. Kredi Pazarı en düşük faiz oranı ile konut kredisi kullandıran bankaları sıraladı.

İran hurma yapraklı otel Haberi

İran hurma yapraklı otel

İran'ın güneydoğusunda bulunan Kirman kentinin Kale Genc ilçesindeki hurma ağacı yapraklarıyla inşa edilen otel turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, ülkenin en ilgi çekici yapılarından biri olan otelin müdürü Muhammed Cevad Cihanpur, turistlerin ilgi odağı haline gelen otel hakkında açıklamalarda bulundu.

Otelin turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Cazmuryan adı verilen bölgenin yakınlarında bulunduğunu söyleyen Cihanpur, "Birçok turist bu bölgeyi ziyaret ediyor ancak bölgede otel bulunmuyordu. Turistlerin kalacağı ve bölgenin mimarisiyle uyumlu bir otel yapmaya karar verdik." diye konuştu.

Otelin 2016 yılında ahşap ve hurma ağacı yapraklarından yapıldığını ve turistlerin otelin konseptine duydukları ilgiden memnun olduklarını söyleyen Cihanpur, "Aslında bu oteli inşa ederek bölgedeki fakirliği zenginliğe dönüştürdük." dedi.

Cihanpur, bitkilerden inşa edilen otelin özellikle bölgede 50 dereceyi...