08 / 05 / 2024

İran Pasajı nerede

İran Pasajı nerede

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Oppo Reno 6 indirimle Turkcell Pasaj'da! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Oppo Reno 6'yı indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! İşte 18 Kasım 2022 Oppo Reno 6 fiyat listesi ve özellikleri...

Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüksek fiyatları ile cep yakan Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? BİM, Hepsiburada, PTTAVM, N11 ve Turkcell Pasaj... Piyasanın en ucuz Playstation 5'i burada! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

4300 mAh pil kapasiteli Huawei Nova 8i'ye Turkcell Pasaj'dan indirim! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Turcell'in e-ticaret sitesi olan Turkcell Pasaj, Huawei'in çok satan akıllı cep telefonları arasına adını yazdıran Huawei nova 8i'ye indirim yapıldı. Peki, Huawei Nova 8i fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dekar Kemerburgaz nerede? Dekar Kemerburgaz fiyat listesi!

Dekar Kemerburgaz nerede sorusunun yanıtı ve Dekar Kemerburgaz fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı'nın Kemerburgaz projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Alanya Terrace Homes nerede?

3 bloktan oluşan Alanya Terrace Homes projesi Göçmentürk İnşaat imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıran Alanya Terrace Homes nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

1Coastal City nerede?

Birçok sosyal donatı alanları içinde barındıran Büyükçekmece 1Coastal City projesi 3 bloktan meydana geliyor. Esnek ödeme planları sunan 1Coastal City projesi İstanbul Gürpınar'da konumlandırılıyor. İşte 1Coastal City nerede sorusunun cevabı...

Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi projesinin satış süresi başladı. İçerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Dap Vadisi nerede?

Göl Panorama Evleri nerede?

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran ve konut büyüklüklerinin 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değiştiği Göl Panorama Evleri nerede?

Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

İçinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerini barındıran ve Tepe-Mesa mesken ortaklığı ile hayata geçirilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

Sultans Rezidans satış ofisi nerede?

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Sultans Rezidans satış ofisi nerede?

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve villa daireleri barındıran Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı nerede?

Özbaş Yapı Duo Style nerede?

Özbaş Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen ve içinde bir çok konut seçeneğini barındıran Özbaş Yapı Duo Style nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

İran Pasajı nerede Haberi

İran Pasajı nerede

Hakkari Yüksekova'da Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı değişim ve dönüşüm programı ile Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yıkılması kararlaştırıldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; bugün başlayan yıkım işlemi belediye ekiplerince yapılırken, toplumsal mücadele aracı olan TOMA ise tozun çevreye yayılmaması için sürekli su sıktı. 

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, “1996 yılında İnşa edilen İran Pasajı, esnaflarımızın iş yaptığı bir iş hanıydı. Yalnız dere üzerine inşa edildiği için son zamanlarda Devlet Su İşleri (DSİ) değişim ve dönüşüm programı kapsamında yıkılmasına karar verdi. Pasajın içindeki esnaflarımızın mağdur olmamaları için Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak bir çalışma başlattık. İran Pasajındaki esnaflarımızı merkezi İhsaniye camisinin zemin katında kendilerine bir yer tahsis ettik. Yeni 47...