13 / 05 / 2024

iran şamdan emlak alıyor

iran şamdan emlak alıyor

Haber kaynaklarına göre hükümetle sıkı ilişki içinde olan varlıklı ve muhafazakar İranlı işadamları, Şam’ın zengin semtlerinde pahalı ve lüks mülkler satın alıyor.

O ilde KDV'den muaf ve taksitle 21 arsa ile 3 arazi satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Gümüşhane ili Şiran Milli Emlak, Gümüşhane ili Şiran ilçesinde yer alan 21 arsa ile 3 araziyi KDV'den muaf ve taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 21 adet gayrimenkul satıyor! 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! 

Gümüşhane ili Şiran Milli Emlak Şefliği, Gümüşhane ili, Şiran ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

İran'daki emlak ofisleri 26 Ekim'de kapanıyor!

İran'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 26 Ekim- 20 Kasım tarihlerinde emlak ofisleri ve diğer zorunlu olmayan tüm iş yerleri kapanacak.

İran'daki konut ve emlak sektöründeki kötü gidişin sebebi dış politika! 

İran Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Bölümü eski Genel Müdürü Kasım Muhibali, "Döviz, altın, konut, araç piyasası, emlak kiraları ve temel tüketim ürünlerindeki kötü gidişatın arkasında dış politikamızdaki yanlışların etkilerini görebilirsiniz" dedi...

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

Emlakçılar İran'dan memnun döndü!

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım, İran Uluslararası 4. Emlak Fuarı'ndaki stantlarını ziyaret eden İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı Hüseyin Esfahbodi yabancı yatırımcılara açık olduklarını, her türlü kolaylığı göstereceklerini söylediğini aktardı.

İran 3. Emlak Fuarı 23 Şubat'ta Tahran'da!

İran’nın en büyük organizatörlerinden Barian Omidi, 3. Emlak Fuarı'nı Tahran Milat Kulesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenliyor. Fuarın 23-26 şubat arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

iran şamdan emlak alıyor Haberi

iran şamdan emlak alıyor

Suriye’deki iç savaşın başladığı günlerde İran, Suriye’deki varlığını gizli tutmayı tercih ediyordu. Ancak devlet medyası, son aylarda İran’ın Rusya’yla işbirliği yaparak Suriye Devlet Başkanı Beşar Esat’ı IŞİD ve isyancılara karşı savunduğuna dikkati çekiyor.


İran, Suriye’deki Devrim Muhafızları’nın sayısını arttırdı. Şam’ın güneyinde bulunan Şii Zeynep Türbesi’nin korunması için İran’ın gönderdiği asker sayısı, 3 bin 500.


Haber kaynaklarına göre hükümetle sıkı ilişki içinde olan varlıklı ve muhafazakar İranlı işadamları, Şam’ın zengin semtlerinde pahalı ve lüks mülkler satın alıyor. Bu gayrimenkullere gösterilen yüksek talep nedeniyle Suriye’deki emlak piyasasında fiyatların arttığı gözleniyor.


Suriyeli iktisatçı Hurşit Alika, İranlılar’ın Şam’da bazı semtleri tamamen satın aldığını söylüyor. İç savaşta beş milyon konutun yıkıldığını söyleyen iktisatçı Alika, İranlı yatırımcıların Suriye’de ev ve arsalara gösterdiği büyük ilginin ülkede emlak patlamasına yol...