06 / 05 / 2024

iran tahran ticaret merkezi

iran tahran ticaret merkezi

İran’a ihracat atağı başlatan TİM, başkent Tahran’da 4 bin metrekarelik dev bir ticaret merkezi kuruyor. Binada farklı sektörlerden 60 firmanın bulunacağını söyleyen Başkan Büyükekşi, “Sırada Dubai var” dedi

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Türkiye Ticaret Merkezi Tahran'da açıldı!

Dünyada açılacak 20 merkezden biri olan Türkiye Ticaret Merkezi'nin (TTM) açılışı gerçekleşti. Tahran'da bulunan merkezin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katıldı.

Tahran'daki Türk Ticaret Merkezi açılışa hazır!

Tahran'da Türk firmalarının ürünlerini sürekli sergilemelerine imkan veren standların yer aldığı Türk Ticaret Merkezi resmi açılışı için hazır.

İran Global Türk Ticaret Merkezi Ağustos'ta açılacak!

Türkiye’nin yurt dışına açmayı planladığı ticaret merkezlerinden ilki İran’da açılacak. Ağustos'ta hizmete alınması planlanan Tahran-Garadj yolu üzerindeki Global Türk Ticaret Merkezi'nde yer almak isteyen firmalar Haziran sonuna kadar başvurabilecek.

Dubai'de Türk Ticaret Merkezi açılıyor!

Tahran’dan sonra Dubai’ye de Türk Ticaret Merkezi açılıyor. Dubai’nin kalbi olarak bilinen Şeyh Zayed Yolu üzerindeki bir binanın 800 metrekarelik katını kiralayan TİM, merkezi iki ay içinde açmayı planlıyor.

TİM'den Tahran'a 4 bin metrekarelik ticaret merkezi!

İran’a ihracat atağı başlatan TİM, başkent Tahran’da 4 bin metrekarelik dev bir ticaret merkezi kuruyor. Binada farklı sektörlerden 60 firmanın bulunacağını söyleyen Başkan Büyükekşi, “Sırada Dubai var” dedi

TİM, İran'da ticaret merkezi kuracak!

İran’a uygulanan ambargonun kaldırılmasının Türkiye ihracatına yüzde 8-10 katkı sağlaması bekleniyor. İran’a yapılan ticareti artırmak için atağa geçen TİM, ülkede devasa bir daimi ticaret merkezi kuruyor.

İran 3. Emlak Fuarı 23 Şubat'ta Tahran'da!

İran’nın en büyük organizatörlerinden Barian Omidi, 3. Emlak Fuarı'nı Tahran Milat Kulesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenliyor. Fuarın 23-26 şubat arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ahmet Güleç: İran’da, 500 mağaza açabiliriz!

Gıda, mobilya, deniz ürünleri sektörlerinden 50 Türk firması, Tahran’da 100’e yakın İranlı firmanın temsilcisi ile ambargo sonrası ticaret için buluştu. Üç ihracatçı birliğinin başkanları da İran devlet yetkilileriyle görüştü.

İran Tahran'da Türkiye Ticaret Merkezi kurulacak!

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, TİM tarafından İran'ın başkenti Tahran'da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi'nin ihracatta yeni bir sinerji oluşturacağını söyledi.

Yataş İran'da 3 yeni mağaza açtı!

Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı.

İran’ın dış ticaret hacmi 71 milyar 384 milyon dolara ulaştı!

İran’ın dış ticaret hacmi 21 Ocak tarihi itibariyle 71 milyar 384 milyon dolara ulaştı. İslam Cumhuriyeti’nin petrol dışı ihracat payı, sıvı gaz ile birlikte 33 milyar 788 milyon dolar. Şu anda İran’ın petrol dışı ihracatı üç bin 449 çeşit ürünü kapsıyor

iran tahran ticaret merkezi Haberi

iran tahran ticaret merkezi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Batı'nın yaptırımları kaldırma kararı aldığı İran'da Türk Ticaret Merkezi kuruyor. Uzun zamandır Tahran'da yer arayışında olan TİM, 4 bin metrekarelik bağımsız bir binayı 5 yıllığına kiraladı. Ambargonun kalkmasıyla birlikte 40 milyar dolarlık ithalat potansiyeline sahip olan İran'daki merkezin 2 ayda faaliyete geçirilmesi hedefleniyor. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu konuda gerekli işlemlerin sürdüğünü belirtti. Hazır giyim, ev tekstili, deri ürünleri, ayakkabı, iklimlendirme ve otomotiv sektörlerinden 60 şirketin yer alacağı ticaret merkezi için başvuruların beklenenin üzerinde olduğunu açıklayan Büyükekşi, "THY, Ziraat Bankası ve Halk Bankası'na da yer tahsis edebiliriz. Ancak merkez şu anki konumu itibarıyla showroom, ofis niteliği taşıyor. THY ya da bankaların işlem yapabilmesi için binada ticaret yapılması konusunda izin alınması gerekiyor. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.


BÜYÜK FIRSAT...