19 / 05 / 2024

İrfan Atasoy

İrfan Atasoy

Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Atasoy, İrfan Atasoy ve Emin Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atasoy, Fatih Atasoy ve Gülcan Duğdelen ortaklığında kuruldu.

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hamza Atasoy tarafından kuruldu. 

Atasoy Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Atasoy ve Mazlum Özdemir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selim Atasoy: Kayseri´de konut piyasası durgun!

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy Kayseri´deki konut fiyatlarını değerlendirdi. Atasoy, Kayseri´de konut piyasası durgun olduğunu belirtti ve ''2016 yılı da emlakçılar için çok iyi olmadı'' dedi.

Selim Atasoy: Emlak sektöründe artış yaşandı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, vatandaşları emlakçı kisvesi adı altında kandıranlara karşı uyardı. Atasoy, istatistiklerin emlak sektöründe artış gösterdiğini de kaydetti.

Selim Atasoy: Suriyeliler kira fiyatlarını yüzde 30 artırdı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, Suriyelilerin kente gelmesi ile birlikte kira fiyatlarında yüzde 20-30 gibi artış olduğunu kaydetti.

Mega Teknik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Teknik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Görür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Kayaşehir Mahallesi, Botanik Sokak'ta kuruldu.

Ordu Havaalanı turist sayısında yüzde 20 artış sağlattı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son bir yıl içerisinde turizm tanıtımına ağırlık verdiklerini ve bunun sonucunda da ili ziyaret eden turist sayısında yüzde 20 artış sağladıklarını söyledi.

İrfan Erciyas kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Erciyas, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

Erol Tanrıkulu Antalya Korkuteli'ne yapılan cami inşaatı inceledi!

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Dursunbey’de yeni stada İlkay Gündoğan'ın adı verilecek!

Balıkesir Dursunbey’e Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni stada ismi verilecek olan Borussia Dortmund’un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası İrfan Gündoğan stadı inceledi.

Ordu Giresun Havalimanı resmen ne zaman açılacak?

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havaalanı'nın Türkiye’nin prestij projesi olduğunu belirterek, ”Havaalanı Mayıs ayı sonunda uçuşlara açılacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı ile bölgede konut ve arsa satışları arttı!

Ordu-Giresun Havalimanı daha bitmeden yatırımcı çekti. Araplar'ın Ordu'dan 100'ün üzerinde ev aldığını söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Yayladan arazi istiyor, daha çok konut ve otel yatırımına geliyorlar" dedi

İrfan Atasoy Haberi

İrfan Atasoy

Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Atasoy, İrfan Atasoy ve Emin Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karadenizli Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Atalar Mahallesi, Bindallı Sokak,...