07 / 05 / 2024

İrfan Aydoğan kadıköy ruhsat

İrfan Aydoğan kadıköy ruhsat

İstanbul Anadolu yakasının inşaat mühendisleri, İstanbul Anadolu yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında toplandı. Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Kadıköy Belediyesinde 700 proje beklemede." dedi.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

İDEA Kadıköy hizmete açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi serbest çalışan veya ofisi olmayanların ve öğrencilerin mekan arayışına çözüm bularak ortak çalışma alanı İDEA Kadıköy’ü vatandaşların hizmetine açtı.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Mina Towers Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 1.500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan Mina Towers Kadıköy teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Projede konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy fiyatlar 2017!

Toplam 650 daire ve 25 mağazadan oluşan Uplife Kadıköy projesinde daire fiyatları 558 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Uplife Kadıköy fiyatlar 2017...

Uplife Kadıköy güncel ödeme planı!

22 katlı 4 kulede toplamda 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari üniteden oluşan Uplife Kadıköy projesinde satışlar başladı. İşte, Uplife Kadıköy güncel ödeme planı...

Uplife Kadıköy görücüye çıktı!

Teknik Yapı’nın 830 lüks rezidans daireden oluşan ve Fikirtepe'deki Uplife Kadıköy projesi, 484 bin liradan başlayan fiyat ve 240 ay vade veya 100 ay sıfır faiz avantajı ile satışa sunuldu.

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde nakit daire alımlarında yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları...

Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 650 konut ve 25 dükkandan oluşan Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek? diyorsanız işte yanıtı...

İrfan Aydoğan kadıköy ruhsat Haberi

İrfan Aydoğan kadıköy ruhsat

İstanbul Anadolu yakasının inşaat mühendisleri, İstanbul Anadolu yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında toplandı. Derneğin kurucu üyelerinden Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Kadıköy Belediyesinde 700 proje beklemede."...