03 / 05 / 2024

İrfan Ermiş kimdir

İrfan Ermiş kimdir

ASİMDER Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nın karşısındaki Gevaş ilçesi sınırında çok büyük arsaların satın alındığını söyledi.

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

İrfan Ermiş'ten arsa satışı uyarısı!

ASİMDER Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nın karşısındaki Gevaş ilçesi sınırında çok büyük arsaların satın alındığını söyledi.

İrfan Erciyas kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Erciyas, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

İrfan Sarı kimdir?

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

İrfan Mandalı kimdir?

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kimdir? İrfan Mandalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Mandalı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Mandalı...

İrfan Tatlıoğlu kimdir?

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kimdir? İrfan Tatlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Tatlıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Tatlıoğlu...

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

İrfan Dinç kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan; 2014 Yerel Seçim Adayları arasında yer alan Çankırı Belediyesi mevcut başkanı İrfan Dinç kimdir? İrfan Dinç, belediye başkanlığına ne zaman seçildi?

İrfan Balioğlu kimdir?

Proje mühendisi olarak iş hayatına atılan Yüksek İnşaat Mühendisi İrfan Balioğlu kimdir? İrfan Balioğlu, Balkar Mühendislik'i ne zaman kurdu? İrfan Balioğlu ve Balkar Mühendislik projeleri nelerdir?

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

İrfan Ermiş kimdir Haberi

İrfan Ermiş kimdir

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nın karşısındaki Gevaş ilçesi sınırında çok büyük arsaların satın alındığını söyledi.


Açıklamalarda bulunan İrfan Ermiş, bu arsaları alanların yetkililer tarafından araştırılmasını isteyerek, “Büyük bir yapılanma ve arsa alımları yapılıyor. İlk akla gelen, acaba içimizdeki hainler kendi adlarına alıp Ermeni asıllı Avrupalılara peşkeş mi çekecekler? Yani ilk akla gelen Filistin misali planlar mı yapılıyor? Yıllar önce Araplardan gizli gizli Yahudiler toprak aldılar. Aynı oyunlar mı Akdamar Adası civarında oynanıyor. Gevaş ilçemizde arsa alanların gözden geçirilmesi lazım. Yoksa bunun acısını torunlarımız ve çocuklarımız çeker. Bunun acısını yine millet olarak biz çekeriz. Bu günlerde çok dikkatli ve iyi irdelemek lazım” dedi.


Van Sesi...