06 / 05 / 2024

İrfan Gayrimenkul

İrfan Gayrimenkul

İrfan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Ağaoğlu My Office 212 B Blok'ta kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Albero Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albero Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Gümüştekin ve İrfan Dündar ortaklığında kuruldu.

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul, 2021 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul tarafından  seçilen "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçimi onaylandı ve tescil edildi. 

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için İrfan Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere, İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçimi hususu Genel Kurul tarafından kabul  edildi. 

İhlas Gayrimenkul İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi' nin seçilmesine karar verildi...

İhlas Gayrimenkul 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

AGB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AGB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Göngör tarafından kuruldu.

İrfan Gayrimenkul Haberi

İrfan Gayrimenkul

İrfan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


İrfan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrümenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar..gibi gayrimenkulleri almak satmak.


İrfan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güneşli, Merkez Mahallesi, Taşocağı Caddesi, Ağaoğlu My Office 212 B Blok Kat:11...