02 / 05 / 2024

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!


Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.



Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1)- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkuller almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. 2)- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü malın depolanması ve saklanması için depo, ardiye, hangar, A tipi genel antrepo, genel antrepo, fiktif antrepo, yanıcı antrepo gibi kapalı ve açık tesisler inşa etmek, almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bunları işletmek ve işlettirmek. 3)- Yurt içinde ve yurt dışında yürürlükteki mevzuatın izin verdiği konularda imalat, alım, satım, ithalat, ihracat ve konusu ile ilgili danışmanlık yapmak, gerekirse yurt içi ve yurt dışındaki firmalarla anlaşmalar yapmak, iş ortaklıkları kurmak ve ticari alışverişlerde bulunmak. 4)- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir, fabrika, depo, satış mağazaları ve idari binaları inşa edebilir. 5)- Şirket iştigal konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında hakiki veya hükmi şahıslardan müteşekkil şirketlere, işletmelere ortak olmak, iştirak etmek, bunlar ile birlikte yeni şirketler veya ortaklıklar kurmak. 6)- Şirket amacı ile ilgili olarak her türlü lisans, imtiyazlar, alametifarikaların, teknik yardım ve ruhsatların işletme haklarını, işletme imtiyazlarını ve bunlar gibi fikri veya gayri maddi hak ve kıymetleri devir almak, iktisap etmek, devretmek, teminat olarak göstermek. 7)- Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında bankalardan kredi talebinde bulunabilir, kredi sözleşmesini ve diğer taahhütnameleri imzalayabilir, kredi kullanabilir ve şirketi borçlandırabilir. 8)-Yurt içinde ve yurt dışında konusu ile ilgili olarak her türlü mühendislik, danışmanlık, müşavirlik, müteahhitlik, taşeronluk, mümessillik, distribütörlük, acentelik hizmetleri deruhte edebilir, acentelik verebilir, acenteliklere ortak olabilir, taahhüt isleri ile uğraşabilir, ihalelere iştirak edebilir, iç ve dış mümessillikler alabilir veya verebilir. 9)- Şirket amacı ile ilgili olarak borçlarının ve alacaklarının temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak. 10)- Şirket amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap etmek, devir ve ferağ etmek ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak.
 


Geri Dön