03 / 05 / 2024

İrfan İlek

İrfan İlek

Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İrfan İlek, Cemal Yılmaz, Abdurrahman AHM İlimen tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Tarsus Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri'ni yarın hizmete açıyor.

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Öztürk imzasıyla kuruldu.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

Mersin Gülek Mahallesi yolu asfalt çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ilçesi'ne bağlı Gülek Mahallesi Karboğazı mesire alanı yolunda 5.7 kilometrelik yol tamamlandı.

Atatürk Havalimanı en işlek yolcu trafiğine sahip!

Atatürk Havalimanı, geçen yıl Amsterdam Schiphol Havalimanı’nın sollayarak, Londra Heathrow, Paris Charles de Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından en işlek yolcu trafiğine sahne oldu.

Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İrfan İlek, Cemal Yılmaz, Abdurrahman AHM İlimen tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.

5. İstanbul Finans Zirvesi başladı!

İstanbul Finans Zirvesi (IFS) Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Yülek, zirvede yaptığı konuşmada, 2013 yılının Türkiye ve gelişmekte olan piyasalar açısından iyi bir yıl olduğunu söyledi.

Kapaklı Belediyesi Ağustos ayında 20 inşaat ruhsatı verdi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Ağustos ayında yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1 aylık süre zarfında toplam 20 adet inşaat ruhsatı verildiğini kaydetti...

Bursa'da 4 katlı bir binada yangın çıktı!

Bursa da şehrin en işlek caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın 4. katında çıkan yangın korku dolu anlara sebep oldu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı...

Buranın yıldızı sizsiniz: Özdilek Park İstanbul AVM!

İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent bölgesinde yaşama geçirilen Özdilek Park İstanbul AVM, bölgenin en işlek caddelerinden biri olan Büyükdere Caddesi üzerinde konumlanıyor. AVM, 12 Eylül Cuma günü saat 11.00'da açılacak...

Özdilek Park İstanbul Levent açılış tarihi!

Levent Özdilek Park AVM, İstanbul Avrupa yakası Şişli-Levent bölgesinin en işlek caddelerinden biri olan Büyükdere Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam alanı 316 bin 895 metrekare olan Özdilek Park İstanbul Levent açılış tarihi şu şekilde...

İrfan İlek Haberi

İrfan İlek

Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İrfan İlek, Cemal Yılmaz, Abdurrahman AHM İlimen tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında yapılacak her türlü yatırımların, projelendirmesini, yatırımın etüt çalışmalarının yapılmasını ve yatırımın yönetilmesini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapmak, gayrimenkuller almak, satmak, kiraya vermek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü sağlık tesisleri, huzur evleri, çocuk bakım evleri açmak, çalıştırmak, evde tedavi ve bakım hizmetleri sunmak, her türlü tıbbi malzemeleri, araç gereçleri, ilaç ve ilaç hammaddelerini almak, satmak, laboratuvarlar açmak. 4-Şirket amacına ulaşabilmek için her türlü kara, deniz ve hava taşıtları alır, satar,...