17 / 07 / 2024

İrfan Karabulut

İrfan Karabulut

Filipinler-Türk Ticaret Odası Başkanı Karabulut: Bu ülkede yol, inşaat, serbest bölge, havaalanları ile ilgili yatırım alanları var

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Uğur Barış Karabulut: Kanal İstanbul 'Kanal' değil 'Kente Kanal' projesidir!

Başakşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Barış Karabulut, Kanal İstanbul Projesine dair çarpıcı açıklamalar ve sorularda bulundu...

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Karabulut tarafından kuruldu. 

Nurettin Karabulut: Dönüşüm için bakan yardımcılığı olmalı!

Öznur İnşaat'ın patronu Nurettin Karabulut, kentsel dönüşümün süraatle ilerlemesi konusunda " Önerimiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı içinde kentsel dönüşüm alanında görev yapacak bir Bakan Yardımcılığı olmasıdır." dedi.

İrfan Püsküllü: Kentsel dönüşüm olmazsa olmazımız!

Hendek Belediyesi 2015 Yılı Nisan ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Püsküllü kentsel dönüşümün Hendek için olmazsa olmaz olduğunu söyledi.

Sakarya Hendek Devlet Hastanesi 15 Mayıs'ta açılacak!

Hendek Belediyesi 2015 Yılı Nisan ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlığında yapıldı. Püsküllü, 15 Mayısta 100 yataklı hastanenin hizmete açılacağını belirtti.

Ordu-Giresun Havaalanı Mayıs'ta açılıyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan, yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek kapasiteye sahip Ordu -Giresun Havalimanı'nın Mayıs ayında hizmete gireceğini söyledi..

Ordu'nun dereleri turizme kazandırılacak!

İrfan Balkanlıoğlu kentte keşfedilmemiş, turizme açılmamış dereler ile kano turizmi yapmaya uygun kanyonlar bulunduğuna dikkat çekerek, türkülere konu olan Ordu'nun derelerini "Dereler Turizme Akıyor" projesiyle turizme kazandırıp dünyaya tanıtmak için ça

Öz Tay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Taygurben, İrfan Özcan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, İrfan Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nden Hendek Belediye Başkanlığı'na ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Kahya, Cengiz Bayar, Yahya Büyüksaraçoğlu ve Zeynep Alkan Hendek Belediye Başkanlığı'nı devralan İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti.

Ordu'da tarihi alanlar tahrip ediliyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yerel basında ve sosyal medyada hızla yayılan haberlerin tamamen hayali olduğuna dikkat çekti. Balkanlıoğlu, tarihi alanların bu sebeple tahrip olduğunu belirtti.

İrfan Karabulut Haberi

İrfan Karabulut

Filipinler-Türk Ticaret Odası Başkanı İrfan Karabulut, bu ülkede yol, inşaat, serbest bölge, havaalanları ile ilgili yatırım alanları ile 4 milyon konut projesi olduğunu belirterek, ''Devlet, konut için 21 milyar dolar bütçe ayırdı. İnşaatla ilgilenen iş adamlarımız, TOKİ mantığıyla ev yapabilir. İş adamlarının bundan istifade edeceğini ümit ediyorum'' dedi. 

Genç Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (GESİAD) davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Filipinler Manila şehri Valisi Herbert Bautista, Manila Meclisi Başkanı Jose Mario Don De Leon, Yatırım Ajansı Başkanı Paciano Casanova, Filipinler Odalar Birliği Başkanı Arnel Paciano Casanova ve İnşaat Konfederasyonu Başkan Vekili Rosemarie Basa ile Filipinler-Türk Ticaret Odası Başkanı İrfan Karabulut ve Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi ziyaret etti. 

Yatırım Ajansı Başkanı Paciano Casanova, Türkiye'ye ilk kez geldiğini belirterek, işbirliğini artırmayı amaçladıklarını söyledi. 

Casanova, ''Türkiye, tarihini,...