17 / 05 / 2024

İrfan Şencan karayoluna ne kadar uzaklıkta olmalı

İrfan Şencan karayoluna ne kadar uzaklıkta olmalı

Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.

Mehmet Şencan iş hayatına ne zaman başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor?

Mehmet Şencan kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nerelerde çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Mehmet Şencan ile ilgili merak edilen her şey...

Şencan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şencan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Kadir Şencan tarafından kuruldu.

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

TEVAK'ın acı günü! Demiralp Şencan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Demiralp Şencan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Şencan kimdir?

İNTES Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Şencan kimdir? Mehmet Şencan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Şencan, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Mehmet Şencan...

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Şencan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi'nde kuruldu.

Manzara Adalar Evleri satış ofisi!

Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak D-100 karayoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Yakacık Manzara Adalar Evleri ulaşım!

Marmara Denizi ve Adalar manzarasını hizmete sunan proje Manzara Adalar Rezidans, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile Kartal-Yakacık'ta E-5 karayoluna 4 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Yakacık Manzara Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Manzara Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde mevcut. Proje lokasyon olarak D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, FSM Köprüsü'ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Manzara Adalar Kartal Evleri fiyat!

Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Kartal Manzara Adalar Konutları D-100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Manzara Adalar Kartal Evleri fiyat listesi...

Yakacık Manzara Adalar İş GYO!

Yakacık Manzara Adalar İş GYO projesi D-100 karayoluna 4 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 313 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar ev fiyatları!

Kartal Manzara Adalar ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Manzara Adalar projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre, D- 100 karayoluna 4 dakika mesafede yükseliyor...

İrfan Şencan karayoluna ne kadar uzaklıkta olmalı Haberi

İrfan Şencan karayoluna ne kadar uzaklıkta olmalı


Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.


Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Şencan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yanık tedavisinin hem hekim hem de hasta için oldukça zor bir süreç gerektirdiğini belirterek, Türkiye'de yanık merkezlerinin ihtiyaca cevap verecek ölçüde olduğunu ancak daha iyi hizmet verebilmesi ve ulaşılabilirliğinin artırılması için çalışmalar yapıldığını söyledi.


"Şu an için Türkiye'deki yanık merkezi sayısı yeterlidir" diyen Şencan, sağlık hizmetinin yerinde bölgesel olarak sunulması için çalışmalar yapıldığını ifade etti. Şencan, merkez sayılarının ve bulunacakları yerlerin planlaması yapılırken, diğer ülkelerde nüfusa düşen yanık merkezi sayılarına bakıldığını, toplumun yaş grubu, ülkenin alt yapı özellikleri ve olası risk faktörlerinin de göz...