28 / 08 / 2024

İrfan Şencan kimdir

İrfan Şencan kimdir

Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.

Mehmet Şencan iş hayatına ne zaman başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor?

Mehmet Şencan kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nerelerde çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Mehmet Şencan ile ilgili merak edilen her şey...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

Mehmet Şencan kimdir?

İNTES Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Şencan kimdir? Mehmet Şencan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Şencan, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Mehmet Şencan...

İrfan Erciyas kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Erciyas, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

İrfan Sarı kimdir?

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

İrfan Mandalı kimdir?

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kimdir? İrfan Mandalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Mandalı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Mandalı...

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Şencan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi'nde kuruldu.

İrfan Tatlıoğlu kimdir?

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kimdir? İrfan Tatlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Tatlıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Tatlıoğlu...

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

İrfan Dinç kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan; 2014 Yerel Seçim Adayları arasında yer alan Çankırı Belediyesi mevcut başkanı İrfan Dinç kimdir? İrfan Dinç, belediye başkanlığına ne zaman seçildi?

İrfan Şencan kimdir Haberi

İrfan Şencan kimdir


Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.


Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Şencan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yanık tedavisinin hem hekim hem de hasta için oldukça zor bir süreç gerektirdiğini belirterek, Türkiye'de yanık merkezlerinin ihtiyaca cevap verecek ölçüde olduğunu ancak daha iyi hizmet verebilmesi ve ulaşılabilirliğinin artırılması için çalışmalar yapıldığını söyledi.


"Şu an için Türkiye'deki yanık merkezi sayısı yeterlidir" diyen Şencan, sağlık hizmetinin yerinde bölgesel olarak sunulması için çalışmalar yapıldığını ifade etti. Şencan, merkez sayılarının ve bulunacakları yerlerin planlaması yapılırken, diğer ülkelerde nüfusa düşen yanık merkezi sayılarına bakıldığını, toplumun yaş grubu, ülkenin alt yapı özellikleri ve olası risk faktörlerinin de göz...