07 / 05 / 2024

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi adres

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi adres

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer İşler tarafından kuruldu.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkol tarafından kuruldu.

Kalkavanlar Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavanlar Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgül tarafından kuruldu.

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Bölük tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Teknik Değerlendirme Kuruluşlarının Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi adres

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer İşler tarafından kuruldu.

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-)İnşaat Malzemeleri,(Demir,çelik,çivi.alüminyum ve mamulleri,tuğla,ateş tuğlası,kiremit,alçı,çimento,fayans,seramik,marley) imalatı,alımı satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-)İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir,çelik,bakır,çivi,alüminyum ve mamulleri,tuğla,Ateş tuğlası,kiremit,kireç,doğrama,alçı,çimento,fırınlanmış boru ve birleştirme parçaları,izolasyon malzemeleri,boya,Duvar kağıdı,banyo ve mutfak aksesuarları,hazır kapı,merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-) Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 4-) Her türlü temizlik madde ve...