30 / 04 / 2024

irlanda at adası nerede

irlanda at adası nerede

İrlanda kıyısında bulunan Horse (At) Adası'nın satışı 6.3 milyon dolara yapıldı. İsmi açıklanmayan alıcı adayı görmeye gitmeden satın aldı. 

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

WhatsApp üzerinden 6.3 milyon dolara ada aldı!

İrlanda kıyısında bulunan Horse (At) Adası'nın satışı 6.3 milyon dolara yapıldı. İsmi açıklanmayan alıcı adayı görmeye gitmeden satın aldı. 

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Castaway Adası satışa çıktı!

Büyük Okyanus’ta Vanuatu’ya bağlı özel Castaway Adası atışa çıkarıldı. Üzerindeki 500 metrekarelik evle birlikte satılan ada için 5 milyon 482 bin TL isteniyor.

Michelle Mone, İrlanda Man Adası'ndan ev aldı!

İskoçyalı iş kadını Michelle Mone, İralanda Denizi'ndeki Man Adası'ndan 552.1 milyon TL'ye malikane satın aldı. Mone'nun yılda 17 milyar TL kazandığı açıklandı.

Alaçatı'ya Capri Adası modeli proje!

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biri olarak biliniyor. Alaçatı'ta Capri Adası modeli yeni bir proje geliyor.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

irlanda at adası nerede Haberi

irlanda at adası nerede

İrlanda kıyısında yer alan 157 dönümlük Horse (At) Adası 6.3 milyon dolara satıldı.

Satışı yapan emlak ofisi Montague Real Estate tarafından yapılan açıklamada, ismi belirtilmeyen Avrupalı alıcı ile pazarlıklar WhatsApp üzerinden gerçekleştirildi. Alıcıya adanın bir videosu gönderildi. Fakat, söz konusu alıcı adayı ziyaret etmeden satın aldı.  Habertürk'te yer alan habere göre; At Adası'nda 3 plaj ve 7 adet ev mevcut. 

Evlerden biri ana ev diğerleri ise misafir evi olarak kullanılıyor. At Adası'nda 19. yüzyılda bakır madenleri vardı ve madenlerin faal olduğu dönemde yaşam vardı. Fakat 1960 itibarıyla adanın nüfusu sıfıra indi.
 

Bugün ise modern evlerinin yanında yatların rahatça yanaşabileceği iskeleye sahip özel bir ada haline geldi.  Emlak ofisinin verdiği bilgiye göre adada eksiksiz bir elektrik ve ısınma altyapısı...