13 / 05 / 2024

Irmak Çolakoğlu Yapı vadişehir projesi

Irmak Çolakoğlu Yapı vadişehir projesi

Başakşehir Vadişehir satış ofisi ile 0212 415 41 41 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası taşıyan projenin 23 Mart'ta satışa çıkması öngörülüyor.

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Kemal Çolakoğlu: Güvenli yapılar için standartlara uygunluk şart!

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu: Yapı sektörünün gündeminde, geleceğimizi güven üzerine inşa edecek yapılara imza atılması ilk sırada yer alıyor. Türkiye'deki dönüşümün en önemli bileşenlerinden biri de su yalıtımı olacak.

Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oruç Kanberoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde kuruldu.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Vadişehir'de satışlar beklentinin üstünde!

Başakşehir'de inşa edilen Vadişehir projesinde satışlar devam ediyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve Intes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Mato Yakup Tavukçuoğlu Yapı ve Yat Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Yakup Tavukçuoğlu Yapı ve Yat Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen proje 650 adet daire yer alıyor. Proje 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Vadişehir'de 5 yıl sıfır faiz fırsatı!

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı, Dalkılıç Yapı ve İntes Yapı ortaklığının 7 ay önce 'Başakşehir'in en yenisi' sloganıyla satışa sunduğu Vadişehir projesi oturumcu aileler ve yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence!

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence İstanbul Kadıköy'de hayata geçiriliyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen projede konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Irmak Çolakoğlu Yapı vadişehir projesi Haberi

Irmak Çolakoğlu Yapı vadişehir projesi

Vadişehir Konutları Başakşehir 1. etapta hayata geçiriliyor. Toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje 17 blok halinde inşa ediliyor.


Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Toplam 185 bin metrekare kapalı alanı bulunan projenin 23 Mart Pazartesi günü satışa çıkması planlanıyor. 


Vadişehir Bahçeşehir projesinin sosyal alanları yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, spor alanlarından meydana geliyor.






Başakşehir Vadişehir satış ofisi 

Tel: 0212 415 41 41

Web: www.irmakgroup.com.tr

Özge...