18 / 05 / 2024

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret nerede

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret nerede

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Yıldırım ve Engin Yıldırım tarafından 15 milyar TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Palta tarafından kuruldu.

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Toper tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Benka Demir Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Benka Demir Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Nurcan Yazıcı Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Atay tarafından kuruldu.

Anka 2021 İnşaat Demir Çelik Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka 2021 İnşaat Demir Çelik Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Yb Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Faruk Taşdemirci tarafından kuruldu.

Boytar Çelik Demir Metal Elektrik Elektronik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boytar Çelik Demir Metal Elektrik Elektronik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Balaban tarafından kuruldu.

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömercan Parlak ve Lokman Parlak ortaklığında kuruldu.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret nerede Haberi

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret nerede

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Yıldırım ve Engin Yıldırım tarafından  15 milyar TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.


İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu ile amaca ulaşılması için yapabileceği iş ve işlemler, işbu madde kapsamı ile sınırlı olmamak ve Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası mevzuatı ile ilgili diğer mevzuata uygun olmak kaydıyla aşağıda gösterilmiştir. A) Türk Ticaret Kanunu ve ilgili mevzuat doğrultusunda; 1- Şirket konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemelerinin, demir, çelik, metal, iş ve inşaat makinelerinin toptan veya perakende alım satımını, ticaretini, ithalat ve ihracatını yapabilir, kiralayabilir. Kiraya verebilir. 2- SPKn. md.21/1 hükmü saklı kalmak kaydıyla konusu ile ilgili her türlü şirket...