02 / 05 / 2024

irtibat ofisi kira fiyatları

irtibat ofisi kira fiyatları

YEREL seçimler öncesi emlak pazarı hareketlendi. Türkiye genelinde seçimler için 4 bini aşkın irtibat ofisi kiralanacak. İstanbul’da ise 1500’den fazla ofisle 45-50 milyon liralık bir ‘kiralık ofis pazarı’ ortaya çıkacak...

Devlet Malzeme Ofisi 2 yılda 4.5 milyon TL kira ödedi!

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul’un göbeğinde bulunan mülkünü bir üniversiteye devretti ve Gebze’de “kiracı” oldu. 2 yılda 4 milyon 472 bin TL kira ödedi.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Elazığ'da kira yardımı ödemeleri başladı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca depremin yaşandığı bölgede açılan iletişim ve irtibat ofislerine 30 binden fazla vatandaş başvuru yaptı. Kira yardımı için başvuruda bulunan depremzedelere de ödemeleri yapılmaya başlandı...

Halk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü'nün fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olacağı yapıda, tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar lira tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek...

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden kira sertifikası ihracı!

Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, "2018-2019 döneminde toplam 5 milyon tonluk, en az 5 milyar TL değerindeki emtia için finansal araçları çalıştırmamız gerekecek." diye konuştu.

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi irtibat bilgisi haberimizde yer alıyor. 3. İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Ispartakule Bahçeyaka satış ofisi!

Ispartakule Bahçeyaka satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeyaka Evleri'nde aylık taksitler 1.800 TL'den başlıyor...

irtibat ofisi kira fiyatları Haberi

irtibat ofisi kira fiyatları

YEREL seçimler öncesi emlak pazarı hareketlendi. Türkiye genelinde seçimler için 4 bini aşkın irtibat ofisi kiralanacak. İstanbul’da ise 1500’den fazla ofisle 45-50 milyon liralık bir ‘kiralık ofis pazarı’ ortaya çıkacak.


30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesinde ofis ve dükkânlara talep arttı. Türkiye genelinde 2 bin 820, İstanbul’da 316 aday seçmenlere daha rahat ulaşmak için seçim irtibat ofisleri aramaya başladı. Kısa dönem kiralamalar için artan taleple, mal sahipleri kiraları 3 katına kadar yükseltti. Seçmenler, ilçelerde stoka göre kimi zaman eski binalardaki daireleri kimi zaman plaza katlarını seçiyor. Geniş bir bölgede seçime hazırlanan adaylar büyük metrekareli birimler istiyor.


EN BÜYÜK PAZAR İSTANBUL


Alanın büyüklüğü ve partinin bütçesine göre ofislerin sayısı değişiyor. Tek ofisle süreci yönetenlerin yanında aynı ilçede 10 ofis açanlar da var....