29 / 04 / 2024

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Sefil tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Network Ays Telekomünikasyon İnşaat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Ays Telekomünikasyon İnşaat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gezer tarafından kuruldu.

Srt Elektrik İnşaat Telekomünikasyon Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srt Elektrik İnşaat Telekomünikasyon Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Cansevgili tarafından kuruldu.

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkmen tarafından kuruldu. 

Ep Polat İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ep Polat İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Ertan Polat imzasıyla kuruldu.

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Kurnaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

ADÜAŞ Mersin Erdemli ihalesi Özateş İletişim Telekomünikasyon'un!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin Mersin Erdemli İlçesi, Yemişkumu Mahallesi'nde yer alan 10 bin 154 metrekarelik arsası için en yüksek teklif 770 bin TL ile Özateş İletişim Telekomünikasyon'dan geldi.

Onur Haberleşme Elektrik ve İnşaat Sanayi Telekomünikasyon Limited Şirketi kuruldu!

Onur Haberleşme Elektrik ve İnşaat Sanayi Telekomünikasyon Limited Şirketi, Aylin Topbaş tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli ile 21 Ağustosta İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Sefil tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İrfan Soysüren, Çavuş Yaşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu.

Hotpoint elektrik tasarruflu akıllı çamaşır makinesini üretti!

Tüketicilerden gelen talepleri dikkate alan Hotpoint, 21 milyon euroya yenilediği Aqualtis çamaşır makinesiyle elektrik faturasında yılda 300 lira tasarruf sağlıyor

İstanbloom projesinde güneş ve rüzgârdan elektrik üretecek!

Beşiktaş'ın yeni Başkanı Fikret Orman'ın ortağı olduğu Esin Yapı, İstanbul'un göbeğinde bir ilke imza atacak. Esentepe'deki İstanbloom projesinde güneş ve rüzgârdan elektrik üretecek

Taner Yıldız: Depremden sonraki 6 ayda çadır ve konteyner kentlere elektrik faturası gönderilmedi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Van'da meydana gelen depremden sonraki 6 aylık süre içinde çadır kentlerde ve konteyner kentlerde yaşayan herhangi bir vatandaşa elektrik faturası gönderilmediğini söyledi

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Sefil tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos tarihinde kuruldu. 


İrya Elektrik Teolekomünikasyon İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK MALZEMELERİ      a . Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol? ve devre elemanları,iletken,yarı iletken ve entegre devre elemanları,mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alımı,satımı ile ihracat ve ithalatını yapmak.    b  . Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurt içi ve yurt dışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek....