29 / 04 / 2024

İş Bankası halka arz

İş Bankası halka arz

1999 yılında bir İş Bankası kuruluşu olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyündeki Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki iki İş Kulesi'ni halka açarak, yatırımcıları büyük projelere ortak yapacakmış.

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

İş Bankası'ndan gelen promosyon haberi emeklileri sevince boğdu. Haziran ayı emekli promosyonlarını güncellediğini halka ilan etti. İşte duyanları sevince boğan İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyasının detayları.

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.

Ziraat Bankası müşterileri acilen bakın! Flaş bir açıklama yapıldı!

Ziraat Bankası, halka yönelik kredi açıklamalarını sürdürüyor. Banka, son dakika açıklamasında, vatandaşlara sağlanacak krediyle ilgili detayları açıkladı.

Albaraka Türk'ten 600 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası kira sertifikası halka arzını 600 milyon TL olarak tamamladı. 450 milyon TL olarak planlanan kira sertifikası işlemi, gelen yoğun talep nedeniyle 600 milyon TL oldu.

Albaraka Türk’ten 350 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, 15-16-19 Kasım'da talep toplaması yapılan 350 milyon TL’lik ilk kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı.

Türkiye Finans'tan 160 milyon TL'lik ek satışlı kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 25-26 Nisan'da talep toplaması yapılan 160 milyon liralık, 175 gün vadeli ek satışlı kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı

Türkiye Finans'tan 150 milyon liralık kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 26-27-28 Aralık'ta talep toplaması gerçekleştirilen 150 milyon TL'lik yeni kira sertifikası halka arzını tamamlandı.

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

1999 yılında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünü halka açmış!

1999 yılında bir İş Bankası kuruluşu olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyündeki Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki iki İş Kulesi'ni halka açarak, yatırımcıları büyük projelere ortak yapacakmış.

EBRD Global Liman'ın halka arzından yüzde 20 pay alacak!

Global Yatırım Holding, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile şirket ve bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri arasında EBRD'nin Global Liman'ın halka arzında azami yüzde 20 pay almasına ilişkin dün bir sözleşme imzalandığını açıkladı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Paşabahçe’ye ortak oldu!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Paşabahçe Cam’ın yüzde 15.44 hissesini 125 milyon euroya alıyor.Yeni hedef ise satılan hisseden az olmamak kaydıyla halka arz yapmak.

Körfez GYO'dan 19 milyon lira halka arz geliri!

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yüzde 99.99 iştiraki Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borsada satış-sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile hisse başına 1.15 liradan gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı...

HSBC hissesinin yüzde 30'unu halka arz edecek!

Avrupa’nın en büyük bankası HSBC’nin, İngiltere'deki bankacılık biriminde halka arzı değerlendirdiği belirtildi. Bireysel ve ticari bankacılık biriminin yüzde 30'una kadar hissesinin halka arzını değerlendirdiği açıklandı...

İş Bankası halka arz Haberi

İş Bankası halka arz



Bu ''menkul değer'' metrekareyle; kat kat; kiracısı var...


Yeni ''Menkul'' Değer: Gayrimenkul!


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkulü bir menkul değer haline getiriyor. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na yatırım yapanlar değerli gayrimenkullere, büyük ölçüde tamamlanmış projelerin kira gelirine, gerçekleştirilecek yeni ve büyük projelere ortak oluyor; gayrimenkul değer artışlarından yararlanıyor; yakın geleceğin gelişmeye en açık sektörlerinden birinde yerini alıyor. 


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bir İş Bankası kuruluşu...

İş Bankası'nın gücünü, güvenini, deneyimini gayrimenkul sektörüne getiriyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, konusunda Türkiye'nin en büyük portföylerinden birine sahip. Bu portföyde Ankara'daki İş Kulesi ve İstanbul'daki İş Kuleleri'nden Kule-2 ve Kule-3 var. Yani, bu portföyde güvenli, düzenli gelir hedefi...