09 / 05 / 2024

İş Bankası ırak bağdat şubesi

İş Bankası ırak bağdat şubesi

Türkiye İş Bankası, yurt dışı şube ağına bir yenisini daha ekleyerek Irak’ın başkenti Bağdat’ta şube açtı. Bağdat şubesi ile İş Bankası’nın yurt dışındaki toplam şube sayısı 21’e ulaştı...

Merkez Bankası faiz anketi sonuçları belli oldu!

Foreks Haber Merkez Bankası faiz anketi sonuçlandı. Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısı ile ilgili medyan beklenti, faizin sabit bırakılacağı ve yüzde 8,50 bandında tutulacağı yönünde oluştu.

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak.

Elinde doları herkes elindeki doları bırakıp bu habere baksın! Merkez Bankası açıklama yaptı

Merkez Bankası tarafından Türkiye'de doların yükselip yükselmeyeceğini belirleyen önemli veriler arasında yer alan bir veri hakkında açıklama yapıldı.

Rusya Merkez Bankası’ndan flaş faiz açıklaması!

Rusya ve Ukrayna arasında savaş ederken Merkez Bankası’ndan faiz açıklaması geldi. Rusya Merkez Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre politika faizinde değişikliğe gidilmediği ve yüzde 7,5 seviyesinde sabit bırakıldığı duyuruldu.

Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında! Uzmanlar tek bir tahminde birleşiyor

Merkez Bankası, 2022 yılının 7. faiz kararını 23 Haziran Perşembe günü saat 14:00'te duyuracak. Anketlere göre, faizin yüzde 14'te sabit bırakılacağı tahmin edilmekte. İşte TCMB ve Foreks'in anketlerine katılan ekonomistlerin tahmini...

Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi! Uzmanlar tek bir tahminde birleşti

Merkez Bankası, 2022 yılının 6. faiz kararını 23 Haziran Perşembe günü saat 14:00'te açıklayacak. Milyonlarca vatandaş TCMB'den çıkacak faiz kararına odaklanırken yapılan anketlere göre, faizin yüzde 14'te sabit bırakılacağı tahmin ediliyor. İşte AA Finans, Bloomberg ve Reuters anketlerine katılan e

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Yeni Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun yönetimindeki ilk faiz kararı açıklandı. Politika faizi yüzde 19'da sabit bırakılırken, sıkı para politikasının korunacağı belirtildi.

İngiltere Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0,1 seviyesinde bırakıldığını bildirdi.

Irak Merkez Bankası İran Milli Bankası'na kısıtlama getirdi!

İran Milli Bankası Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Eminzari, İran devlet medyasında yer alan açıklamasında Irak Merkez Bankasının çalışmalarına getirdiği kısıtlama ile ilgili bilgi verdi.

Ziraat Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16 Eylül’den geçerli olmak üzere düşürdü. Banka  konut kredilerinde 500 bin TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1,19 olarak belirledi. Ayrıca 500 bin lira altındaki konut kredilerindeki faiz oranı yüzde 0,99'da sabit bırakıldı...

İş Bankası Irak’ın başkenti Bağdat’ta şube açtı!

Türkiye İş Bankası, yurt dışı şube ağına bir yenisini daha ekleyerek Irak’ın başkenti Bağdat’ta şube açtı. Bağdat şubesi ile İş Bankası’nın yurt dışındaki toplam şube sayısı 21’e ulaştı...

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmedi!

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu toplantısından faiz oranlarını değiştirmeme kararı çıktı. Toplantıda politika faizinin yüzde 0,25, mevduat faiz oranının yüzde 0, marjinal borç verme faiz oranının ise yüzde 0,75 bırakılması kararı alındı...

Türkiye İş Bankası Irak'ta iki şube açacak!

Türkiye İş Bankası Irak'ın Duhok kentinde iki şube açmak için hazırlıklara başladı...

İş Bankası ırak bağdat şubesi Haberi

İş Bankası ırak bağdat şubesi

Türk firmalarının yurt dışı yatırımlarına paralel bir strateji izleyerek onların var olduğu pazarlarda da hizmet vermeyi amaçlayan Türkiye İş Bankası, yurt dışı şube ağına bir yenisini daha ekleyerek Irak’ın başkenti Bağdat’ta şube açtı.  Bağdat şubesi ile İş Bankası’nın yurt dışındaki toplam şube sayısı 21’e ulaştı.


Müşterilerinden mevduat temininin yanı sıra, kurumsal ve ticari bankacılık alanlarında faaliyet gösterecek olan İş Bankası Bağdat Şubesi, nakdi ve gayri nakdi kredi kullandırmak, dış ticaret işlemlerine aracılık etmek ve döviz havalesi gerçekleştirmek gibi hizmetleri de sunacak. Şubede müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir Bankamatik bulunacak.


İş Bankası Bağdat Şubesi için,  Irak’ta faaliyet gösteren Türk firmaları başta olmak üzere, Türkiye ve Irak arasında dış ticaret işlemi yapan Iraklı firmalar hedef kitleyi oluşturacak.


Türkiye 2013 yılında Irak’a 12 Milyar USD...