13 / 05 / 2024

İş Bankası vakfı

İş Bankası vakfı

1996 yılında Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli ve Munzam Sandık Vakıfları tarafından yaptırılan Kadıköy İbrahimağa Konutları satışa çıkarılmış. Site, 78 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen ölçülerde 722 konuttan oluşuyormuş.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Ankara'daki arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Ankara'da Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki arsa hissesini satışa sunuyor..

Ziraat Bankası Vakfı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'da bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Erdek ve Gölbaşı ilçelerinde satışa sunulan arsa ve kamp tesisinin ihalesi 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan 3 ilde satılık 4 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan kamp tesisi, arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Vakfıkebir TOKİ kura başvuru ücreti!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta 358 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Vakfıkebir TOKİ kura başvuru ücreti ne kadar?

Türk Ticaret Bankası Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi'nde bulunan 29.690 metrekare yüzölçümüne sahip gayrimenkul Türk Ticaret Bankası Munzam Sosyal Güvenlik Yardım Sandığı Vakfı tarafından 2 Şubat 2015'te 17:00'ye kadar ihale edilecek.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap projesinde açık satışa sunulan 1 adet 3 oda 1 salon daire için başvurular bugün sona eriyor. Projede atış işlemleri T.C. Ziraat Bankası tarafından yapılacak.

Garanti Bankası WWF'den Yeşil Ofis diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazandı.

İş Bankası ışıklarını iklim için kapattı!

İş Bankası, iştirakleri ile Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da destek verdi...

Ziraat Bankası Personeli Vakfı 3 ildeki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Balıkesir, Ankara ve Mersin 'de yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 26 Şubat 2014 tarihinde saat 19:00 ile 20:00 arasında gerçekleştirilecek...

TOKİ Trabzon Vakfıkebir kampanyası!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Vakfıkebir'de 3 adet konutu satışa çıkarıyor. TOKİ Trabzon Vakfıkebir başvuruları 13 Ocak - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın tüm şubelerine yapılabiliyor...

Ziraat Bankası Personeli Vakfından satılık gayrimenkuller!

Ziraat Bankası Personeli Vakfından: Aydın, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan gayrimenkuller 13 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan üç kentte satılık arsa ve dükkan!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Aydın, Balıkesir ve İçel olmak üzere 3 kentteki muhtelif gayrimenkullerini satışa çıkardı

İş Bankası vakfı Haberi

İş Bankası vakfı



Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli ve Munzam Sandık Vakıfları tarafından yaptırılan Kadıköy İbrahimağa Konutları satışa çıkarılmıştır.


İstanbul'un merkezinde ama İstanbul'un yoğunluğundan, gürültüsünden uzak, doğaya yakın bir eve sahip olmak... Ve aynı zamanda da güvenceli ve büyük bir yatırım yapmanın rahatlığını yaşamak. Evet, söylediklerimiz bir düş değil. Kadıköy İbrahimağa Konutları'ndan söz ediyoruz.

İstanbul'un merkezinde.

Kadıköy İbrahim Konutları: Acıbadem semtinde. Kadıköy Vapur İskelesi'ne yürüyerek 15, Haydarpaşa Tren İstasyonu'na 25 dakika uzaklıkta. Ayrıca sitenin önünde 2 adet otobüs durağı var.


Doğayla iç içe...

İstanbul'un bu kadar merkezinde olmasına rağmen, size doyumsuz manzara seçenekleri sunacak kadar da doğaya yakın... 

Dilerseniz Çamlıca Tepesi; dilerseniz Adalar, Moda, Kalamış ve Sarayburnu'nun...