28 / 04 / 2024

İş Gayrimenkul Nef İnistanbul Gala

İş Gayrimenkul Nef İnistanbul Gala

Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği İş Gayrimenkul İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Peki İş Gayrimenkul Nef İnistanbul nerede?

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur tarafından kuruldu.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası Nef oldu!

Nef, 121 milyon dolarlık marka değeriyle Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası" oldu.

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi!

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 640 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Ağustos 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyatlar 2017!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyatlar 2017...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul fiyatları!

44 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 564 bin TL'den başlıyor...

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bülent Kozlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri!

Anahtar teslimlerin Nisan 2019'da gerçekleşeceği Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1.023 konut ve 14 mağazadan meydana geliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri...

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler fiyat!

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler fiyat listesi 590 bin TL'den başlıyor. Nef Bahçelievler projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleştiriliyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

İş Gayrimenkul Nef İnistanbul Gala Haberi

İş Gayrimenkul Nef İnistanbul Gala

İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.  Projede otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center sosyal donatılar mevcut.


2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek olan Nef Topkapı İnistanbul Gala projesinde  daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 320 bin TL’den başlıyor.


470 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Nef Topkapı İnistanbul projesinde 2 bin 100 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


İş Gayrimenkul Nef İnistanbul nerede?

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Inİstanbul Gala projesi Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e...