30 / 04 / 2024

İş güvenliği uzmanlarına eğitim

İş güvenliği uzmanlarına eğitim

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazalarının ardından harekete geçen Yıldız Teknik OSGB, Çukurova bölgesinde iş güvenliği uzmanlarına eğitim verdi.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinde değişiklik 2019!

Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi..

Havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorunu mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa Yunuseli Havaalanı'nın ticari uçuşlara kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil, Bakan Arslan'a havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorununu sordu..

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başlıyor!

Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.

GYODER Akademi, İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verecek!

Sektörün çatı örgütü GYODER, bu konuya verdiği öncelikle Aralık ayı eğitim programına Üst ve Orta Düzey Yöneticiler ve Direktörler İçin “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” semineri ile başlayacaktır.

İş güvenliği uzmanlarına yüksekte çalışma eğitimi!

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazalarının ardından harekete geçen Yıldız Teknik OSGB, Çukurova bölgesinde iş güvenliği uzmanlarına eğitim verdi.

Kınaş Yapı Endüstrisi'nden iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuşma yaptı.

Kınaş Yapı'dan çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuştu..

ÇATIDER çalışanlarına iş güvenliği eğitimi veriyor!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği haftası nedeniyle yaptığı açıklamada her ölümlü üç iş kazasından birinin inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

Kınaş İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenledi!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

İş güvenliği uzmanları yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

İş güvenliği uzmanlarının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

İş güvenliği uzmanlarına eğitim Haberi

İş güvenliği uzmanlarına eğitim

Yüksekte yapılan çalışmalarda eğitici eğitmenliği konusunda İstanbul Yeditepe Üniversitesi'yle işbirliği yapan firma, bölge ve çevre illerdeki iş güvenliği firmalarında görev yapan iş güvenliği uzmanlarına beş günlük program dahilinde, uzaktan ve örgün olarak uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. 


PROAKTİF BİLGİLER 

Eğitim çalışmaları Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Müdürü Yrd. Doç. Dr. Uğur Kaplancalı, Bülent Ustalar ve Yakup Öztaş tarafından verildi. Eğitimde inşaat sahasında uzmanlara ayrı ayrı uygulama yapılarak, doğru çalışmalar gösterildi. Yıldız Teknik OSGB yetkilisi Ahmet Yıldız, "Adana bölgesinde ilk defa gerçekleştirilen bu eğitimle amacımız iş kazalarının ve güvenlik önlemlerinin sağlanmasında en son proaktif ve akademik bilgileri uzmanlarımızla paylaşmaktı"...