29 / 04 / 2024

iş gyo konak projesi

iş gyo konak projesi

İş GYO Konak Mersinli Mahallesin'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO İzmir Konak projesi için düğmeye basıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir ilinin Konak ilçesinde geliştirdiği yeni projesi için düğmeye bastı!

İş GYO'nun İzmir projesinin ruhsatı alındı! Proje Temmuz'da başlayacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçireceği İzmir projesi için ruhsat alındı. Projenin inşasına Temmuz'da başlanacak...

Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri resmen açıklandı! 

Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri resmen  belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri ne kadar? İşte açıklanan o rakamlar...

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO, Konak projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mistral GYO Konak projesinin değeri...

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için düğmeye bastı. Konak Mersinli'de yer alan arsada 'anahtar teslim usulü bir inşaat projesi' yapılacak.

Vakıf GYO Konak Karma Projesi'nde imzalar atıldı!

Vakıf GYO, İzmir Konak Karma Projesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi için İlk İnşaat-Kaf Teknik Yapı İş Ortaklığı ile anlaştı.

İş GYO Ege Perla'nın değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Konak Mersinli Mahallesin'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Konak 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Konak 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Konak'taki gayrimenkullerin alım işlemlerini tamamladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli Mahallesinde gayrimenkul satın aldı.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları!

Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşaa ediliyor.İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

iş gyo konak projesi Haberi

iş gyo konak projesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesin'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için