15 / 05 / 2024

İş GYO Teknoloji ve Yapı Merkezi

İş GYO Teknoloji ve Yapı Merkezi

İş GYO, Tuzla Karma Projenin inşaat ruhsatının alındığını açıkladı

İş GYO, Çınarlı Bahçe ile birlikte geliştirdiği Teknoloji ve Operasyon Merkezi'nin ruhsatını aldı!

İş GYO, Tuzla'da Çınarlı Bahçe projesi ile birlikte geliştirdiği Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi'nin yapı ruhsatlarını aldığını duyurdu

İŞ GYO 4 gayrimenkulünün 2023 yılı kira gelirini açıkladı!

İŞ GYO'nun 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirket Tuzla Meydan Çarşı, Ankara İş Kule, Taksim Ofis Lamartine ve Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Kira Değerleme Raporunu yayımladı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Akse Mahallesi, 2085 ada 3 parselde yer alan 14 bin 357,45 metrekarelik arsa üzerindeki 26 bin 124 metrekarelik deponun 300 metrekarelik depolama alanı Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş.'ye 1 seneliğine kiraya verdi.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Yeşil GYO, İnnovia 2'den 69 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 2 projesinde 7.036,29 metrekarelik ticari bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'den KDV hariç 68 milyon 925 bin TL bedelle satın alınmasına karar verildi.  

İŞ GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Reysaş GYO İzmir'deki deposunu 2 yıllığına 1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi 527 Ada 9 parsel üzerindeki 21 bin 268,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 10.606 metrekarelik deponun 2 bin 250 metrekarelik depolama alanı "Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş."ye 2 seneliğine 1 milyon TL'ye kiraya verdi.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'nde yer teslimleri başladı!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 7301 ada ve 1 no.lu parselde geliştirilen Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi tamamlandı ve projede yer teslimlerine başlanıldı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen rapor...

İş GYO'nun iki projesi ödül aldı!

Türkiye'deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü. İş GYO'nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi 'En İyi Ofis', Inistanbul projesi ise 'En iyi Mimari Tasarım' kategorilerinde ödül aldı.

İş GYO Teknoloji ve Yapı Merkezi Haberi

İş GYO Teknoloji ve Yapı Merkezi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. tarafından yapılan Tuzla Karma Projenin İnşaat Ruhsatı açıklaması şöyle;


"İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Türkiye İş Bankası Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi'nin komşu parselinde hayata geçirilecek olan Şirketimize ait Tuzla Karma Projesinin inşaat ruhsatı alınmıştır. Toplam 93.485 m2 inşaat alanında geliştirilen projede; yaklaşık 8.000 m2 ticari alan, yaklaşık 14.500 m2 ofis alanı ile 150 odalı bir şehir otelinin bulunması...