02 / 05 / 2024

iş kazası eğitimi

iş kazası eğitimi

Eğitim Seminerini Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi inşaat bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr ilhami Demir Slayt gösterisi ile sunum yaparak verdi. Eğitim seminerinde yapı işleri alanında iş sağdığı ve iş güvenliği hakkında bilgi verildi...

Okullar uzatılacak mı? Yaz tatilinde okul olacak mı, telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak?

Okullar uzatılacak mı ve yaz tatilinde okul olacak mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak? İşte detaylar...

Dadı furyası duyanları şok etti! 50 bin TL maaşla dadı aranıyor! Üniversite eğitimi şartı da yok! 

Filipinliler, Özbekler, Türkmenler derken şimdi de ‘Profesyonel Türk Dadı’ furyası gündeme geldi. Üniversite eğitimi olmayan dadıların maaşları tecrübelerine göre 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de ‘İmar Mevzuatı’ eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personelleri tarafından “İmar Kanunu – Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği” eğitimi düzenlendi.

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Konutta Değişen Şartlar ve Alternatif Satış Kanalları Eğitimi 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi  Konutta Değişen Şartlar ve Alternatif Satış Kanalları Eğitimi 31 Ocak'ta Aremas'tan Vedat Arslan tarafından verilecek...

Ticari Kiralamalar İçin Temel Hukuk Eğitimi 22 Kasım'da!

GYODER Akademi Ticari Kiralamalar İçin Temel Hukuk Eğitimi Ve Dövizle İşlem Yasağı Kapsamında Yeni Düzenlemeler Eğitimi Av. Sinem Çelik Tuncel tarafından 22 Kasım'da verilecek...

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Beyazay Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazay Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Emrah Koşunalp ve Hakan Şeker ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

iş kazası eğitimi Haberi

iş kazası eğitimi

Kırıkkale Belediyesinde tüm birim müdürleri ve teknik personele yönelik iş kazaları konusunda Belediye meclis salonunda eğitim semineri verildi. 


Eğitim Seminerini Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi inşaat bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr ilhami Demir Slayt gösterisi ile sunum yaparak verdi. Eğitim seminerinde yapı işleri alanında iş sağdığı ve iş güvenliği hakkında bilgi verildi. Doç. Dr. İlhami Demir yaptığı sunumda, iş kazası ölümlerin sektöre göre dağılımında inşaat sektörünün yüzde 34 ile birinci sırada yer aldığını vurguladı. Demir, iş kazalarını en az orana indirmek için mesleği iyi tanıma ve kurumsallaşmanın iş kazalarını azaltacağını belirtti. Yaklaşık 2 Saat süren sunumda iş kazalarının sektörlere göre istatistik bilgilerini vererek örneklerle anlattı.Demir, seminerin sonunda katılımcıların sorularını cevapladı. 



Milliyet...