06 / 05 / 2024

İs Koray Kasaba projesi

İs Koray Kasaba projesi

İş Bankası iştirakleri, Ömerli'de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü 'Kasaba' projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı. Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap için sözleşme imzalandığı açıklandı. Aynı zamanda projede ön talep süreci de başladı. İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap ile ilgili merak edilenler...

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Yapı tarafından hayata geçirilen Koray Kasaba 5. Etap'ta satışlar başladı. Koray Kasaba 5. Etap'ta 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Koray Kasaba 5. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Koray GYO'dan Maslak arsasına ilişkin açıklama! 

Koray GYO Yönetim Kurulu 22 Temmuz 2022 tarihli toplantısında, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, 11 ada 87 No'lu parselde kayıtlı, tapu kayıtlarında yüzölçümü 9.034 metrekare olan arsada hayata geçirilecek projeye ilişkin bir takım kararlar aldı. İşte o kararlar...

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Koray GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Koray GYO'nun faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 29 milyon 125 bin 734 TL olarak belirlendi. 

Koray GYO'dan yüzde 25 kira indirimi!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs kaynaklı olarak faaliyet hacminde önemli ölçüde düşüş yaşanması nedeniyle kiracılarına 01 Haziran 2021-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirim yapacak.

Koray GYO yeni komite üyelerini seçti!

Koray GYO Genel Kurulu'nun 17 Mayıs 2021 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturuldu ve yeni komite üyeleri atandı. 

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında kabul edilen Esas Sözleşme Değişiklikleri tescil edildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

İs Koray Kasaba projesi Haberi

İs Koray Kasaba projesi


İş Bankası iştirakleri, Ömerli'de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü 'Kasaba' projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı. 


Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı. Ardından 'İs Koray' olan geliştirici şirketin ismi 'İs Altınhas' olarak değiştirildi. 


Ortaklık sürecinin 6 ay once başladığını kaydeden Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, İs CYO ile farklı projeler yapmayı arzuladıklarını...