04 / 05 / 2024

iş nef ortaklığı zeytinburnu

iş nef ortaklığı zeytinburnu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi(NEF) ile ortak proje geliştirmek üzere Şişecam'dan satın aldığı Zeytinburnu'nda yer alan arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Miras bırakılan gayrimenkul için ortaklığın giderilmesi davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde ortaklığın giderilmesi davası açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

Güngören Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Güngören Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şefliği, TOKİ ortaklığıyla Güngören'de inşa edilen millet bahçesi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021!

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet veya kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için ortaklığın giderilmesi davası açılabiliyor. Peki ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021...

Nef Çekmeköy'de Şubat ayına özel yüzde 0.79 kredi  avantajı!

Nef, Nisan 2020’de teslim edeceği Nef Çekmeköy projesinden daire sahibi olmak isteyenler  için  Şubat ayına özel  yüzde 0.79 faiz avantajı sağlıyor…

Zeynep Korel babasının mirası için izale-i şüyu davası açtı!

Mirasçılık (veraset) belgesi almak için Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel’e dava açan Zeynep Korel, veraset ilamı davası sonrasında payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı.

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisinin ortaklık yapısı değişiyor!

29 Ekim'de ilk etabı açılan İstanbul Havalimanı’nın inşası ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin, 5 ortağından biri olan Kolin İnşaat hisselerini devredeceğini duyurdu. 

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

iş nef ortaklığı zeytinburnu Haberi

iş nef ortaklığı zeytinburnu


İş GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 09.10.2013 tarihinde yapılan toplantısında; Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi(NEF) ile müşterek proje geliştirmek üzere, İstanbul ili Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan ve mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketine ait olan toplam 130.024,5 m2 yüz ölçümlü taşınmazın(eski Topkapı fabrikası) KDV hariç 320.000.000 TL bedel karşılığı % 75'i İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. adına, % 25'i NEF (Timur Gayrimenkul) adına olmak üzere müştereken satın alınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. 


Zeytinburnu arsasının değerleme raporu için