29 / 04 / 2024

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...



Arsa yatırımlarının yıldızının parladığı şu günlerde yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenler de Nef Arsa projeleri ile ilgili detayları merak ediyor. 

Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Değerli lokasyonlarda yer alan Nef Arsa projelerindeki kampanya sadece hafta sonu geçerli olacak.

Yüzde 20'den başlayan peşinatla arsa sahibi olunabilen Nef Arsa projeleri Beynam'dan Kaz Dağları'na, Sakarya'dan Assos'a, Çanakkale Köseler'den Dikili’ye kadar farklı bölgelerde geniş bir yelpaze sunuyor. 

Pek çok kişi tarafından merak edilen ‘Paylaşım modeli’ ile yatırıma da yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Nef Arsa projeleri kapsamında Çanakkale’den bir arsa alan kişi, Nef Arsa portföyü içerisinde bulunan Sakarya,  Ankara  ya da İzmir’deki arsaları da kullanabiliyor. 

Nef Arsa da hafta sonuna özel Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle kampanyası başladı!

SADECE HAFTA SONU GEÇERLİ KAMPANYA

Nef Arsa'nın satış süreci devam eden Kırklareli Lüleburgaz, Sakarya, Kaz Dağları,  Assos, Ankara Beynam, Çanakkale Ayvacık Köseler ve  İzmir  Dikili projelerinde hafta sonuna özel olarak 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı.

Peşin alımlarda indirim imkanı sağlanan Nef Arsa projelerinden yüzde 20 peşinatla arsa sahibi olunabiliyor. 24 aydan 48 aya kadar vade imkanı da sunulan Nef Arsa projelerinde ödemeler peşin olarak yapıldığında teslimler önümüzdeki ay gerçekleşecekken, vadeli alımlarda ise vade süresi bittiğinde yapılıyor. 

Nef Arsa projelerinde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesiyle yapılabiliyor.  

Web: https://www.nef.com.tr

Tel: 444 9 633

 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!


Geri Dön