28 / 04 / 2024

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Vaat Holding imzası taşıyan Vaat Center projesinde peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı sunuluyor. Vaat Center'da yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...



Vaat Center projesi İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de hayata geçiriliyor. Vaat Holding imzası taşıyan projede satış süreci devam ediyor. 

Peşin ödemelerde 50 bin dolara varan indirim imkanı sağlanan Vaat Center projesinde toplamda 653 adet konut yer alıyor. Vaat Center kapsamındaki dairelerin net alanları 54 ile 190 metrekare arasında değişiyor. 

Sahiplerine 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Vaat Center 134 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 4 bin 500 metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken projede 25 bin metrekarelik ticari alan da bulunuyor. 

Paylaşılan detaylara göre, teslimlerin Aralık 2025'te gerçekleştirilmesi planlanan Vaat Center'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Vaat Center da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

39 adet mağaza ve bir adet 5 yıldızlı otele yer verilen Vaat Center'da peşin ve taksitli olacak şekilde iki farklı ödeme planı sunuluyor. 

Projede yer alan 1 oda 1 salon dairenin peşin fiyatı 195 bin dolar olarak açıklanırken taksitli fiyatı ise 245 bin dolar olarak belirtildi. Söz konusu projede peşin ödeme yapılmak istendiğinde yüzde 50 peşinat ödeniyor ve kalan tutar firma bünyesinde 24 ay dolar bazında vadelendiriliyor. 

6 blok olarak yükselen Mahmutbey Vaat Center projesinin sosyal donatı alanları arasında; Misafir Suitleri, cep sineması, barbekü terasları, açık hava sineması, müzik ve oyun odaları, toplantı salonları, açık ve kapalı spor alanları, sauna, spor salonu, hamam, buhar odası, oyun parkları, bisiklet ve kaykay parkurları, yüzme havuzu bulunuyor.

VAAT CENTER NEREDE İNŞA EDİLİYOR? 

TEM ve Basın Express Yolu’nun yanı başındaki Basın Express bölgesinde yükselen Vaat Center projesi; Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne 4 kilometre, Mall of İstanbul AVM'ye 2 kilometre, Kanal İstanbul'a 5 kilometre, Medipol Mega Hastanesi'ne 1 kilometre, TEM Otoyolu'na 1 kilometre, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 5 dakika mesafede bulunuyor. 

Web: http://vaatcenter.com/
Tel: 0 212 656 90 90
 

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!


Geri Dön