29 / 04 / 2024

iş yatırım ve bizim menkul değerler

iş yatırım ve bizim menkul değerler

Katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden Bank Asya, 1 yıl vadeli ve 75 milyon TL tutarındaki kira sertifikası (Sukuk) için yarın talep toplamaya başlıyor...

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ahmed Hasan S. Salım tarafından kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

iş yatırım ve bizim menkul değerler Haberi

iş yatırım ve bizim menkul değerler


Katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak yapılandırılan ihraç, özel sektör tarafından yurt içinde halka arz edilecek TL cinsinden ilk kira sertifikası niteliğini taşıyor.


Taleplerin 27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde toplanacağı halka arzda yatırımcılardan gelecek talebe göre ihraç tutarı 125 milyon TL nominal tutara kadar artırılabilecek.


İş Yatırım liderliğinde gerçekleştirilecek ihraçta Bizim Menkul Değerler konsorsiyum üyesi olarak yer alıyor. Talep toplama işlemleri Bank Asya şubeleri, www.bankasya.com.tr, İş Yatırım ve Bizim Menkul Değerler AŞ aracılığıyla yürütülecek.


Geliri 3 ayda bir dağıtılacak


Halka arz sürecini değerlendiren Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Dr. Feyzullah Eğriboyun, kira sertifikası ihracının Asya Varlık Kiralama AŞ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.


Asya Varlık Kiralama Şirketi'nin devraldığı varlıklardan kira geliri elde edeceğini ve söz konusu kira gelirlerinin sertifika sahiplerine dağıtılacağını açıklayan Eğriboyun, "Kira sertifikası vadesinde...