04 / 05 / 2024

İsa Bey Camisi nerede

İsa Bey Camisi nerede

İstanbul' un Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Müftülüğünün desteğiyle Kosova' daki Mitrovitsa şehrinde inşa edilen '' Mitrovitsa Bayrampaşa İsa Bey Camisi '' düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Zekeriya Bey Vadisi projesi başlıyor!

Giresun’un Bulancak İlçesine bağlı Adaköy ve Kusköyü mevkiinde hayata geçmesi planlanan Zekeriya Bey Vadisi doğa ve sağlık turizmi açısından cazibe merkezi olacak. 

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

TİKA, Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Arnavutluk'taki Ethem Bey Camisi restore ediliyor!

Arnavutluk Tiran'da yer alan tarihi Ethem Bey Camisi'nin restorasyonu, TİKA tarafından başlatıldı.

Bey Projects Danışmanlık Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bey Projects Danışmanlık Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Tuğba Coşkun imzasıyla kuruldu.

Çamlıca Camisi'ne metro geliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi, Çamlıca Camisi'ne ulaşım raylı sistemle sağlanacak. İBB Meclisi'nde Çamlıca'ya metro hattı inşa edilmesine ilişkin imar plan değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi.

650 yıllık Mahmut Bey Camisi görenleri hayran bırakıyor!

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çivi kullanılmadan 1366'da yapılan Mahmut Bey Camisi, görenleri hayran bırakıyor.

Köprübaşı Camisi'nin çevresi yenileniyor!

Eğitim kurumları, sosyal ve dini tesislere alt yapı desteği sağlayan Mamak Belediyesi, son olarak Bahçeleriçi Mahallesi'nde bulunan Köprübaşı Camisi etrafında kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin temel kazı çalışmaları başladı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’ne yapılacak olan Miralay Şah Ali Bey Camii’nin temel kazı çalışmalarına başlandı. Caminin kısa sürede bitirilerek, ibadete açılacağı kaydedildi.

Kosovo'daki Murat Bey Camisi ve Kültür Merkezi'nin açılışı gerçekleşti!

Numan Kurtulmuş, Kosova'da ve Balkanlar'da tarihten kalan ne varsa hepsini Türkiye'nin onaracağını belirterek, "Camileri, hamamları, köprüleri onaracağız. Siz bizden neyi talep ediyorsanız biz, Türkiye olarak buradayız. Ayrılığımız uzun sürdü.

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Seçil Demirbozan tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, A.Kahveci Caddesi, Tahsin Bey Sokak'ta kuruldu.

İsa Bey Camisi nerede Haberi

İsa Bey Camisi nerede



İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Müftülüğünün desteğiyle Kosova'daki Mitrovitsa şehrinde inşa edilen ''Mitrovitsa Bayrampaşa İsa Bey Camisi'' düzenlenen törenle hizmete açıldı.



İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Müftülüğünün desteğiyle Kosova'daki Mitrovitsa şehrinde inşa edilen ''Mitrovitsa Bayrampaşa İsa Bey Camisi'' düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada, bugün burada bir medeniyetin farklı zenginliklerini bir arada yaşadıklarını belirterek, ''Mevlana Celaleddin Rumi der ki 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır.' Göz göze geldiğimizde kalplerimizin ve gönüllerimizin birleştiğini ve bütünleştiğini bugün burada, bu meydanda, medeniyetimizin temsili Bayrampaşa İsa Bey Camisi vesilesiyle yaşıyoruz'' şeklinde konuştu.


''Rabbime şükürler olsun ki kardeş olma duygularını bize yoğun bir şekilde bahşetmiş'' diyen Müezzinoğlu, şunları kaydetti:


''Bugün, Balkanlar'ın bu güzel köşesinde genç Kosova Cumhuriyeti'nde sizlerle bir arada olmaktan,...