07 / 05 / 2024

İşadamı Sefa Sirmen

İşadamı Sefa Sirmen

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Sefa Sirmen iki şirketi için iflas erteleme istedi!

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanı M. Sefa Sirmen, çocukları ve eşi ile ortak olduğu iki şirketi için iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketlere tedbir kararı verdi faaliyetlerin denetimi için kayyum atadı.

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen ve Vasıf Taghıyev ortaklığıyla 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

DAP Yapı Adam Kule'de daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor!

DAP Holding, dünyanın ilk insana benzeyen binası Adam Kule projesini vitrine çıkardı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, Kartal Dragos'ta hayata geçirecekleri metrekaresi 4300 liradan satılan proje için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurduklarını söyledi.

Maltepe Adam Kule iletişim!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede 350 adet home office bulunuyor. Maltepe Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başladığı projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 350 home ofice bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule anneler günü kampanyası!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Adam Kule anneler günü kampanyasına özel konut veya ofis satın alana Samsung Curve Uhd TV hediye ediliyor.

Adam Kule: en değerli varlığımız annelere en özel armağan!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul'un Maltepe ilçesinde yükseliyor. Adam Kule: en değerli varlığımız annelere en özel armağan olarak Samsung Curve Uhd TV veriliyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık!

Daire alanlarının 46 metrekareden başladığı projede toplam 350 adet home office yer alıyor. Dap Yapı Adam Kule satılık dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

İşadamı Sefa Sirmen Haberi

İşadamı Sefa Sirmen

NİSAN 2016'da tamamlanması beklenen Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Kartepe'de Titanik Otel ve Time Tower Residence heyecanı bir arada yaşanıyor. Dünyada bir çok örneği olan yüksek standartta konforu ile yaşamı kolaylaştıran rezidans yaşamı Kocaeli'de ilk kez Kartepe'de yükseliyor. 


İKİ PROJE BİR ARADA 

CASABA projesini Kocaeli'ye kazandıran Ener Yapı, güzel bir projeye daha imza atıyor. Ünlü siyasetçi ve işadamı Sefa Sirmen'in tecrübeli mimari kadrosu ile Köseköy'de yapımına başladığı Titanic Otel ve Time Tower Residence ile Kocaeli'yi farklı bir konseptle tanıştırmaya hazırlanıyor. 


YÜZDE ELLİSİ SATILDI 

2016 yılının Nisan ayında tamamlanması beklenen proje hakkında bilgi veren Mimar Özkul İpek, "Projenin bir an önce tamamlanması için her gün en az 50 kişi aynı anda çalışıyor" dedi....