28 / 04 / 2024

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.



İzmit’in ünlü müteahhitleri arasında bulunan Kocaeli, Körfez Şirinyalı’da bulunan denize sıfır toplam 1.843 metrekare arsa içinde, 350 metrekare kullanım alanlı, özel havuzu, iskelesi olan yalıyı 16 milyon 875 bin TL’ye satıyor.

KENDİ  GAYRİMENKULLERİNİ DE SATIYOR  

Kocaeli’nde birçok projeye imza atan; Double Tree By Hilton, Bureau Residence’ın sahibi Murat Mustafa Satı İnşaat’ın sahibi Dr. Murat Mustafa Satı, sonunda kendi gayrimenkullerini de satıyor. 

KİMSE MÜLKÜNÜ BOŞU BOŞUNA SATMAZ  

Murat Mustafa Satı; Kocaeli, Körfez ilçesi, Şirinyalı’da bulunan müthiş yalısını satıyor. Toplam 16 milyon 875 bin TL’ye satışa sunulan eşsiz yalıda yok yok. Özel havuzundan tutun, özel iskelesine kadar birçok özelliğe sahip yalıyı, Murat Mustafa Satı eden satıyor bilinmez ama kimse bir mülkünü boşu boşuna satışa çıkaramaz.

KAFALARDA SORU İŞARETLERİ VAR  B

Bir dönemin vergi rekortmeni olan Murat Mustafa Satı, özel mülkü olan, eşsiz yalıyı satışa çıkarınca; kafalarda soru işaretleri bırakmadı da değil. Umarız, başka bir yatırım yapmak için satıyordur. Bu ekonomik koşulların, ilk önce inşaat firmalarını vurduğunu varsayacak olursak, işlerin hiç kolay olmadığını da hatırlatmak isteriz...


Geri Dön