18 / 05 / 2024

İsak Mizrahi vefat etti

İsak Mizrahi vefat etti

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 28 Milyon 7 yüz 14 bin 8 yüz 19 TL sermaye bedeli ile Yudo Leon Mizrahi, İsak İzi Mizrahi ve Beti Mizrahi ortaklığıyla kuruldu. 

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti!

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Işık Peyzaj'ın acı günü! Ahmet Gürdoğan Işık vefat etti!

Işık Peyzaj Mimarlığı kurucularından Ahmet Gürdoğan Işık 1 Aralık 2014 tarihinde vefat etti. Ahmet Gürdoğan Işık'ın cenazesi bugün Şişli Cmii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Sakızağacı Mezarlığı, Edirnekapı'da defnedilecek.

Polisan Holding'in acı günü! Dina Mizrahi vefat etti!

Polisan Holding'in Ceo'su Sayın Erol Mizrahi'nin çok değerli annesi Dina Mizrahi vefat etti. Merhumun cenaze merasimi bugün saat 13:00'te Hasköy Çıksalın Mezarlığı'nda icra edilecektir.

Perpa Kooperatifi'nin acı günü! İsak Adato vefat etti!

Perpa Kooperatifi kurucu üyelerinden İsak Adato vefat etti. Cenazesi 4 Kasım (dün) tarihinde Hasköy Musevi Mezarlığı'na defnedilen Adato için Perpa Kooperatifi taziye ilanı yayınlattı...

Bingül Çeltikçi vefat etti! Ösak Şirketler Grubu'nun acı günü!

Ösak Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Ayberk Özcan'ın eşi Gökçe Özcan'ın annesi Bingül Çeltikçi vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

Enerji-Su İnşaat'ın acı günü! Mehmet Turgut vefat etti!

Enerji-Su İnşaat çalışanlarından Mehmet Emin Turgut'un babası Mehmet Turgut vefat etti

Ali Akça vefat etti! Arslan Tuğla A.Ş'nin acı günü!

Arslanlar Tuğla A.Ş Müdürleri'nden Ali Akça vefat etti...

Teoman Ermete vefat etti! MV Holding'in acı günü!

MV Holding'in danışmanı Teoman Ermete vefat etti.

Yuda Arslan vefat etti! Mar Yapı'nın acı günü!

Mar Yapı Şirket Kurucu Ortakları'ndan Yusuf Arslan'ın babası Yuda Arslan vefat etti

Turhan Aydıner vefat etti! Aydıner Şirketler Grubu'nun acı günü!

Dün vefat eden Turhan Aydıner'in naaşı bugün Samsun Bafra Camii'de kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecek...

Kartal Sakızağacı Koru 3 kiralık ticari: 2 bin 500 TL!

İçerisindeki 3 ticari ünitenin kiralamaya sunulduğu Sakızağacı Koru Evleri’nde aylık kira bedeli 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Projedeki ticari birimler 130’ar metrekare alana sahip

İsak Mizrahi vefat etti Haberi

İsak Mizrahi vefat etti

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti.  Mizrahi'nin cenazesi bugün saat 13:00'te Ulus Musevi Mezarlığı'na defnedilecektir. Mizrahi için Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. taziye ilanı yayınlattı. 


www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...