01 / 05 / 2024

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Hakan Gören Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Tolun tarafından kuruldu.

Dia Porta Enerji Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Porta Enerji Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Özdemir tarafından kuruldu.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Gülen tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beyoğlu, İstiklal Mahallesi, Baruthane Sokak'ta kuruldu.

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Hakan Gören Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Shell ve Katar'ın petro kimya tesisine iptal kararı!

Katar ve Shell, 6,5 milyar dolarlık petro kimya tesisi inşa planını "Dünya enerji piyasasındaki iklim" nedeniyle iptal ettiğini açıkladı...

Shell'in Katar'daki petro kimya tesisi projesi iptal edildi!

Katar ve Shell, 6,5 milyar dolarlık petro kimya tesisi inşa planını "Dünya enerji piyasasındaki iklim" nedeniyle iptal ettiğini açıkladı...

Obam Enerji Makina Kimya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obam Enerji Makina Kimya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Fatih Demirbaş, Oğuzhan Demirbaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Nisan Enerji'nin tamamını Boydak Enerji satın aldı!

Mobilya, kablo tel, demir çelik, tekstil-kimya, lojistik, havacılık, finans ve enerji alanlarında 41 şirketi ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük gruplarından Boydak Holding’e bağlı Boydak Enerji, portföyünü büyütmeye devam ediyor...

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi Haberi

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Hakan Gören Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu şunlardır: A-    ENERJİ a-      Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, b-      Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak, c-      Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek, d-      Kurulmuş veya kurulacak elektrik enerji üretim şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek, e-      Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli...