30 / 04 / 2024

İşbir Yatak Ortadoğu projeleri

İşbir Yatak Ortadoğu projeleri

Avrupa Birliği’nin (AB) son yıllarda yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle satın alma miktarının azalması ihracat yapan firmaları yeni pazar arayışlarına itti. İşbir Yatak, toplam 28 ülkeyle cirosunu ihracattan sağlıyor.

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak!

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda muhallebici olarak tanınan Özsüt, bugün dev bir tatlı fabrikasına dönüştü. Şimdilerde Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak.

Katarlılardan Türk klimalı yataklara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan İşbir Yatak Ortadoğu’da bulunan 36 satış noktasının ardından Katar pazarına girmeye hazırlanıyor.

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası ay sonuna kadar sürecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına bin 753 konutla katıldı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut'un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak benzer bir kampanya başlattıklarım dile getirdi.

Ortadoğu Grup’tan 1753 konut ile tarihi kampanyaya büyük destek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut’un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak benzer bir kampanya başlattıklarını dile getirdi.

İşbir Yatak Ortadoğu projeleri Haberi

İşbir Yatak Ortadoğu projeleri

Oluşan pazar açığını kapatmak isteyen İşbir Yatak, Ortadoğu ülkelerine yöneldi. Mısır, Suudi Arabistan, Irak, Katar, Sudan ve Yemen gibi ülkelerde pazar payını büyüten marka, yurtiçindeki yeni uyku merkezi konseptini yurtdışında da uygulamaya başladı.


İşbir Holding şirketlerinden olan İşbir Yatak, cirosunun yaklaşık yüzde 15’ini ihracattan sağlıyor. AB ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere toplam 28 ülkeye ihracat gerçekleştiren şirketin öncelikli hedefi yurtiçinde ve dışında satış noktalarını artırmak. Bu yıl yurtdışında 30 franchise uyku merkezi açacak olan İşbir Yatak, yurtiçinde ise 50 münhasır uyku merkezi ve 50 corner satış noktası açmayı planlıyor. Şirket, 2015 yılından itibaren Turquality kapsamında başta Almanya, Danimarka, Hollanda, Fransa ve Suudi Arabistan olmak üzere 4 yıl içerisinde toplam 20 adet hedef ülkede yatırım yapacak. İşbir Yatak ayrıca Samsun,...